Monopoly v1.8.3 FULL MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK

Marmalade Game Studio olarak bu klasik masa oyununu mobil cihazlara getirmekten gurur duyuyoruz! Nerede olursanız olun, satın alın, satın ve zenginliğe giden yolu planlayın. Entegre çok oyunculu görüntülü sohbet ile arkadaşlarınız ve ailenizle yüz yüze oynayın! Bu, çevrimiçi ve çevrimdışı reklam içermeyen Hasbro MONOPOLY masa oyunudur!
Geliştirici
Marmalade Game Studio
Güncellendi
26 Kasım, 2022
Boyut
278.8 MB
Sürüm
1.8.3
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.7.19 249.1 MB 6.0 ve sonrası -
1.7.17 248.9 MB 6.0 ve sonrası -
1.4.6 145.8 MB 6.0 ve sonrası -

Açıklama

Oyundaki amacınız bulunduğunuz oyun alanı üstünde zar işinize gelen sayıları denk getirmek, hamleler yapmak ve rakiplerinizin iflas etmesini sağlamaktır. Monopoly içinde yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani gerçek parayla satılan tüm özelliklerin kilidi açık olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm oyun alanlarını ve taşları kullanabilirsiniz. Monopoly Play Store’da 20.00TL’dir. Oyun alanı üstünde TÜRKİYE seçilebilir. Farklı ülkelere ait temalar, farklı karakterler, dünyanın dört bir yanından oyuncular ve dahası sizleri bekliyor.

MONOPOLY artık çok oyunculu görüntülü sohbet içeriyor. Ücretsiz, özel bir hesap oluşturun, arkadaşlarınızı ekleyin, grup sohbetlerinizden bir oyun başlatın ve başladığında otomatik olarak görüntülü sohbete geçin.

“Mobilde monopoly, platformlar arası çevrimiçi çok oyunculu içerir; bu, bir lobi açabileceğiniz, arkadaşlarınızın oyunlarınıza katılmasını sağlayabileceğiniz ve hepsinin birlikte mükemmel bir uyum içinde oynayabileceği anlamına gelir. Güzel, değil mi?” Dave Aubrey – PocketGamer

Bu, harika grafikler ve animasyonlar ile tamamen sürükleyici bir masa oyunu deneyimidir. Klasik oyunun tamamı reklamsız olarak mevcuttur, bu nedenle Monopoly masa oyununun eğlencesini dikkatiniz dağılmadan yaşarsınız. Arkadaşlarınızı ve ailenizi, uygulama mağazalarının en sevilen ücretli oyunlarından biriyle oyun gecesine davet edin.

POPÜLER ÖZELLİKLER

Ev Kuralları
Resmi Hasbro kural kitabını bir kenara koyun ve favori ev kurallarınızla oynayın

Hızlı mod
Zarı atın, hepsini riske atın ve ödeme alın – masa oyununu her zamankinden daha hızlı bitirin

Tek oyuncu
Zorlu AI’mıza karşı oynayın – aile ve arkadaşlara gerek yok

Çevrimdışı çok oyunculu
Çevrimdışı, kablosuz bir deneyim için tek bir cihazı 4 oyuncuya kadar geçirin

Çevrimiçi çok oyunculu
Dünyanın dört bir yanındaki hayranlarla bağlantı kurduğunuzda veya arkadaşlarınızı ve ailenizi özel bir oyuna davet ettiğinizde mesafe oyunu kesintiye uğratmaz

Tam, reklamsız oyun
Kazanmak için ödeme veya reklam açılır pencereleri olmadan eksiksiz klasik oyunu oynayın. Zarları atın ve tahtadaki en zengin ev sahibi kralı olmak için hepsini riske atın!

Sezon geçişi
Mobil oyuna özel yeni temalı tahtalarda en iyi ev sahibi kralı olun. 9 pano ve henüz açıklanacak 1 tane daha var, 2 oyun aynı değil! L.A. Monstropolis alternatif evreninde hepsini riske at. Transilvanya’da ürkün. New York 2121’de geleceği görün ya da Viktorya dönemi Londra’sına, Tarihi Tokyo’ya, Belle Époque dönemi Paris’e ve 1930’ların Atlantic City’sine zamanda yolculuk yapın! Her tema ile yeni oyuncu parçalarının, özelliklerin ve şans kartlarının kilidini açın!

NASIL OYNANIR
Oyuncu modunuzu seçin
Bu klasik Hasbro masa oyununu çeşitli çevrimiçi ve çevrimdışı oyuncu modlarında oynayın. Zorlu AI rakiplerimize karşı ev sahibi becerilerinizi test edin ve tek oyuncu modunda mülk kralı olun. Nerede olursanız olun, çevrimiçi çok oyunculu modda arkadaşlarınız ve ailenizle yarışın. Bir grup oyuncunun etrafında tek bir cihazı geçtiğinizde ve oynattığınızda WiFi’siz oynayın. Tahtayı satın alırken seçim sizin!

Kurallarınızı seçin
Monopoly’nin kurallarını hiç okumamış birçok insandan biriyseniz, yine de oyunu tam istediğiniz gibi oynayabilirsiniz! Müzayede olmadan oynayın, Ücretsiz Otopark’a nakit ekleyin veya doğrudan GO!’ya iniş için 400$ ödeyin! Klasik Hasbro kural kitabına bağlı kalmayı seçin, en popüler ev kurallarının sabit bir seçimini yapın veya kurallarınızı kendi tercihlerinize göre özelleştirin!

parçanı seç
Scottie, cat, T-rex, lastik ördek, araba, silindir şapka ve savaş gemisi dahil olmak üzere modern ve klasik oyuncu parçaları arasından seçim yapın!

panoya girin
Ailenizi ve arkadaşlarınızı iflas ettirmenin ve gemideki en zengin ev sahibi kralı olmanın heyecanını yaşayın! Tıpkı hatırladığınız gibi, ayrıca eğlenceli animasyonlar ve herkesin yanında olan bir yapay zeka bankacısı!

Mülk imparatorluğunu kur
Zarları atın, yatırım riskleri alın, müzayedelerde mülkler için teklif verin, yönetim kurulunda dolaşın ve emlak SATIN AL, KİRA TOPLA ve bir emlak kralı olmak için otel İNŞA ET.

Monopoly v1.8.3 FULL MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

Tam sürüm apk

Tüm kilitli eşyalar açık (Tüm satın alınması gereken eşyalar ve Türkiye haritası alınmıştır)

Monopoly v1.8.3 FULL MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

Dünyayı dolaşın ve YENİ Vintage Adventurers Edition'da %70 TASARRUF EDİN - SINIRLI SÜRELİ TEKLİF YAKINDA SONA ERİYOR!

Paket özellikleri:

- Lüks fırçalanmış bakırdan bildiğiniz ve sevdiğiniz klasik jetonlar:
- Para Çuvalı
- El arabası
- Bot
- yüksük
- At binicisi
- Ütü
- İspanya'dan Güney Kore'ye kadar dünyanın sahibi olabilmeniz için 41 uluslararası pano

Bu muhteşem paketi şimdi alın ve %70 tasarruf edin! Nostaljiyi yeniden yaşayın ve mülk imparatorluğunuzu küresel hale getirin!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle