Raft Survival Ocean Nomad v1.213.2 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Ocean Nomad, yeni düşmanları, öğeleri, rpg unsurları, bir adada hayatta kalma ve bir gemide okyanus keşfi ile okyanus hayatta kalma oyunları köpek balığı serisinin yeni bir sürümüdür. Denizde hayatta kalmak için salınızı geliştirin ve geliştirin, köpek balıklarından koruyun ve etrafındaki engin dünyayı keşfedin. Birine yuvarlanan tüm harika gemide hayatta kalma oyunları denizde!
Geliştirici
TREASTONE LTD
Güncellendi
26 Kasım, 2022
Boyut
118.1 MB
Sürüm
1.213.2
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.215.5 128.03 MB 4.4 ve sonrası -
1.213.11 117.8 MB 4.4 ve sonrası -
1.213.9 117.8 MB 4.4 ve sonrası -
1.213.7 117.8 MB 4.4 ve sonrası -
1.213.4 118.2 MB 4.4 ve sonrası -
1.213.3 118.2 MB 4.4 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Raft Survival Ocean Nomad oyunu ile okyanusta tek başınıza hayatta kalmak için küçük salınızı geliştirerek ve etraftan kaynaklar toplayarak kullanışlı hale getirip işe yarar şeylere çevirin. Oyunda hayatta kalmak o kadar kolay olmuyacak oyun içersinde bulunan köpek balığı gibi bir çok tehditler için sürekli tetikte olmanız ve dikkatli olmanız gerek. Saldan kurtulmak için adaya varın yada hayatta kalan başka insanlar ile tanışın. Genel zorluklardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel yeterli paranız bile olmasa alışveriş yapıp harcadıkça para artar hilesiyle kullanıcılarımıza sunmaktayız. Keyifli oyunlar dilerim.

Özellikler:

☆ Yüzlerce silah ve eşya
☆ Açık dünya keşif
☆ Gerçekçi 3D HD – grafik
☆ Adalar üzerinde hayatta kalma
☆ Iyileştirilmiş sal yapı

Kıyamet hayatta kalmak için ipuçları:

🌊 Eşyalarınızı ve kaynaklarınızı kanca ile yakalayın

Köpekbalığı oyunlarında çok sayıda yararlı kaynak burnunuzun altında. Etrafta yüzen sandık ve variller, denizde gemide hayatta kalma denizde için her zaman hayati kaynaklar içerir ve enkazlar hayatta kalma oyunları denizde sal bina için gerçekten iyi bir malzemedir. Salın savunması için eşya, alet ve silahlar bile bulabilirsin, o yüzden çeneni atmaya devam et!

🔫 Zanaat silahları ve zırhları

Bir av kolayca kuralları değiştirmek ve köpekbalığı hayatta kalma denizde bir avcı olabilir. Yüzlerce tabanca, iki elli bıçak silahı ve zırh parçaları arasında sizi zorlayan bir seçim yapın. Mükemmel bir cephanelik yapın ve her zaman savaşa hazır olun.

⛵️ Saldırıyı savun

Çifte çaba ile hayatta kalma denizde için evrim geçirmeye ve savaşmaya hazır olun, şimdi başa çıkmak için bir sorun daha var. Köpekbalığı artık diğer kurtulanlardan yüzücüler tarafından katılıyor ve salona saldırma konusunda hevesli. Hiçbir erkek bir köpekbalığı evcilleştiremez ve kaçacak bir yer yoktur, bu yüzden bütün gece ve gündüz çekim ve sallanma için hazırlanın!

🔨 Oluştur ve yeni sürüme geçir

Okyanusta gemide hayatta kalma adada suyun evinizdeki durumuna dikkat edin. Güvende hissetmek için çatı veya duvarsız birkaç ahşap tahta bir araya getirmek yeterli değildir. Yaratıcı olun ve serbest ve genişlikte sallanmayı genişletin, çünkü hayatta kalma oyunları denizde simülatör oyunlarında bina için tek sınır sizin hayal gücünüzdür. Ayrıca, balık tutma, depolama alanı uzantısı için, okyanusta hayatta kalmanıza yardımcı olmak için yüzen barınağı iyileştirebileceğiniz birçok yenilik var.

🛶 Okyanusu keşfedin

Adadaki hayatta kalma adada ücretsiz bir harika özelliği şimdi bu bir uygulanır. Boşta oturmayın – etraftaki okyanusu ve adaları keşfetmeye cesaret edin. Neyi saklıyorlar: Yahudi çağı ya da eski bir uçak enkazından gelen korku ya da görkem, ortaçağ royale hazineleri ya da vahşi kaplanlar ve korkunç dinozorlar? Köpekbalığı oyunlarında onlara yelken açmak için bir gemiye ihtiyacınız olmaz – basit bir tekne yapacak ve yıldızlar sizin rehberiniz olabilir.

🌋 Kıyamet hikayesini öğrenin

Bilinmeyen yıkıcı bir felaket, dünyayı sonsuz bir okyanusa çevirdi ve son hayatta kalma adada, evlerini bulma hayali gibi hapishanedeki dağınık adalara kilitlendi. Sal oyunlarımızın arayışı, onları bulmak ve olanların gerçekliğini keşfetmek, hayatta kalabilen ve onlara katılabilecek başka insanları bulmak.

🦈 Salda hayatta kalın

Çevrimdışı hayatta kalma simülatör oyunlarımızın en son sürümü, herkes şaşırtacak, evrim geçirmiş düşmanlar, yeni öğeler ve diğer özellikler ile doludur. Ocean Nomad’ı indirin ve destansı bir hayatta kalma serüvenine katılın. Hiçbir wifi veya internet bağlantısı olmadan oyna, olabildiğince son günler ve sonuçları çevrimiçi arkadaşlarla paylaş!

Raft Survival Ocean Nomad v1.213.2 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

NOT: Alıveriş bölümünde girip ücretsiz bölümündeki bilinmeyen ödüle paranız olmasa bile yapabilir bu şekilde paranızı arttırabilirsiniz.

Sınırsız PARA Hileli

Raft Survival Ocean Nomad v1.213.2 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

Sandıkların anında açılması için anahtarlar eklendi
Seçilen öğenin sıfırlanmasıyla ilgili bir hata düzeltildi
Kemik kancasıyla otomatik atma hatası düzeltildi
Dolu bir sırt çantası takmayla ilgili bir hata düzeltildi
Sal yapımında bir hata düzeltildi
Sabit oyun çökmesi