Shadowgun Legends v1.1.9 MOD MENÜ APK — MENÜ HİLELİ

Shadowgun Efsanelerinin gelecekteki dünyasında, insanlık ölümcül bir uzaylı istilacısının saldırısına uğradı. Savunma hattının sonunda Shadowguns var, efsanevi savaşçılar ve kahramanlar. Sen, savaşın gidişatını değiştirebilecek sınırsız potansiyeli olan, genç bir Shadowgun acemi erisin. Neden halen bekliyorsun? Çarpışmaya katıl ve galaksiye kimin patron olduğunu göster
Geliştirici
MADFINGER Games
Güncellendi
26 Aralık, 2021
Boyut
1.0 GB
Sürüm
1.1.9
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

FPS, aksiyon ve macera oyunlarını sevenler için denemenizi tavsiye ettiğim yapımcılığını MADFINGER Games firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı karakter ile bulunduğunuz görevlerde düşmanlarınızı yok etmek ve bölümleri tamamlamaktır. Shadowgun Legends içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız can hileli olarak sunuyorum bu sayede düşmanlarınızı kolayca yok edip görevleri tamamlayabilirsiniz. Özel silahlar, dünyanın dört bir yanından oyuncular, geniş oyun evreni, tehlikeli düşmanlar ve dahası sizleri bekliyor.

Shadowgun Efsanelerinin gelecekteki dünyasında, insanlık ölümcül bir uzaylı istilacısının saldırısına uğradı. Savunma hattının sonunda Shadowguns var, efsanevi savaşçılar ve kahramanlar. Sen, savaşın gidişatını değiştirebilecek sınırsız potansiyeli olan, genç bir Shadowgun acemi erisin. Neden halen bekliyorsun? Çarpışmaya katıl ve galaksiye kimin patron olduğunu göster!

OYUN ÖZELLİKLERİ
HEYACAN VERİCİ HİKAYE SEFERİ
200’den fazla görev içeren, 4 farklı gezegende geçen efsanevi Hikaye Seferinde insanlığı uzaylı istilacıdan kurtar

CO-OP GÖREVLER VE YAĞMALAR
En fazla üç arkadaşınla güçlerinizi birleştirin ve dev düşman liderlerini zafer ve efsanevi ganimet için yenin

GERÇEK ZAMANLI OYUNCU OYUNCUYA KARŞI TAKIM SAVAŞLARI
Rakiplerinle eşsiz çoklu oyunculu oyun modunda ve farklı PVP arenalarında savaş

RPG ÖGELERİ VE ÖZELLEŞTİRME
600 adet eşsiz Tabancalar, Saldırı Tüfekleri, Makineli Tüfekler, Ağır Makineli Tüfekler, Pompalı Tüfekler, Nişancı Tüfekleri ve Roketatarlar arasından silahını seç. Plazma ışınlarından, eski usül kurşun mermilere kadar uzanan seçenekler.
1000’in üzerinde zırh parçası topla ve kendi zırh setini oluştur. Güçlendirilmiş Ezici Güç, Gösterişli Casus veya tamamen farklı bir şey belki de? Seçim senin!
250+ kozmetik eşya ile Shadowgun’un dikkat çeksin
Yeteneklerini seç ve kendi oyun stilini oluştur; herhangi bir sınıf ve kısıtlama olmaksızın!

YENİLİKÇİ SOSYAL ÖZELLİKLER
Diğer oyuncular ile iletişime geç, dükkanları ziyaret et, görevleri kabul et, çılgınca eğlen ve oyun içi akılda kalıcı merkezde daha niceleri seni bekliyor
Arkadaşlarınla sohbet et, savaş takımları oluştur ve loncalar kur

EŞSİZ ÖDÜL SİSTEMİ – ŞAN
Shadowgun Evreninde ünlü biri ol
Oyunu oynama tarzına göre ödül kazan. Yaptığın her hareket eşşiz şan sistemimiz tarafından takdir ediliyor. Şanın ne kadar artarsa yaptıklarınla ilgili dünyanın tepkisi de bir o kadar artacaktır.

✔ En iyi RPG Nişancı Oyunu BEDAVA oyna! Şimdi savaşa katıl!

Shadowgun Legends mobil ve konsol oyunları arasındaki çizgiyi görünmez yapan, ezberbozan bir mobil oyunudur.

Bu bedava özelliklerle donatılmış FPS RPG’ye dal ve Galaksi boyunca önlerine gelen her şeye saldırıp yıkan korkutucu uzaylı tehdidi Izdırap ile savaş.

Biz MADFINGER GAMES’te mobil oyunların sınırlanırını her zaman zorlayarak kendimize meydan okumuşuzdur ve konsol kalitesindeki birinci şahıs nişancı oyunumuz ile gurur duyuyoruz. Sınırları zorlayan grafiklerimiz ve isabetli oyun kontrol sistemimiz ile dünya genelinde 180 milyondan fazla oyuncumuz kaliteye olan yenilikçi yaklaşımımıza ve kendimizi adamışlığımıza hayran kalmıştır. Artık işleri bir sonraki seviyeye taşıyoruz. Shadowgun Legends avucunuzdaki nihai, iz bırakan, istediğiniz yere götürebileceğiniz en uç noktadaki bir dünya nişancı oyunudur.

MOD BİLGİSİ

MOD menü hileli apk

sınırsız mermi hileli

düşman dondurma hileli

Shadowgun Legends v1.1.9 MOD MENÜ APK — MENÜ HİLELİ Yenilikleri

Güncelleme 1.1.9 burada! Kış geldi ve kar hub'ı yine kapladı! Neden Yeni Kış Comestics'te giyinmiş bir yürüyüş için oraya gitmiyorsunuz? Tatil tezahüratını yaymak ve bazı yaramaz işkenceyi şapırtmak için zaman! Her zamanki gibi, güncelleme aynı zamanda hata düzeltmeleri ve iyileştirmelerle doludur, bu yüzden tereddüt etmeyin ve kışın eğlencesine katılmayın!
Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Furkan
Furkan
2 yıl önce

Uygulama yüklenmedi hatası veriyor kral bu da. Note 9 pro Android 11 cihaz