WiFi Mouse Pro v5.0.6 MOD APK — PRO KİLİTLER AÇIK

Android cihazınızı kablosuz bir fare ve klavye olarak kullanmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır. Bu uygulama sayesinde bilgisayarınıza ya da diğer cihazlara bağlanarak, uzaktan kumanda gibi kullanabilirsiniz.
Geliştirici
WiFi Mouse
Güncellendi
27 Mart, 2023
Boyut
18.4 MB
Sürüm
5.0.6
Gereksinimler
Android 5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
5.0.5 17.9 MB Android 5.0 ve sonrası -

Açıklama

WiFi Mouse Pro v5.0.6 MOD APK PRO KİLİTLER AÇIK, android cihazınızı bir fare ve klavye olarak kullanmanızı sağlayan bir uygulamadır. WiFi veya Bluetooth üzerinden bilgisayarınıza bağlanarak fare ve klavye işlevlerini cihazınızdan kontrol edebilirsiniz. Pro sürümünde yer alan özellikler arasında, reklamsız kullanım, 40’tan fazla dil desteği, özelleştirilebilir tuş kombinasyonları ve daha fazlası yer almaktadır. Ayrıca, PRO sürümünde yer alan bir diğer özellik, klavye ekranda açıkken cihazınızın hareket sensörüne dokunarak fareyi hareket ettirebilmenizdir. Uygulama aynı zamanda, dokunmatik ekranlı cihazlarda oyun oynamayı daha kolay hale getirmek için de tasarlanmıştır. Klavye özellikleri sayesinde, oyun kontrollerinizi özelleştirebilir ve dokunmatik ekranın yerini klavye ve fare ile değiştirebilirsiniz. WiFi Mouse Pro’nun kullanımı oldukça kolaydır ve herhangi bir ek yazılıma ihtiyaç duymadan bilgisayarınızda bir uygulama yüklemenize veya özel bir ayar yapmanıza gerek yoktur. Uygulamayı yükledikten sonra, cihazınızı bilgisayarınıza bağlayarak kullanmaya başlayabilirsiniz. WiFi Mouse Pro’nun özellikleri ve kullanım kolaylığı, özellikle sunumlar, oyunlar veya uzaktan erişim gerektiren işlemler için çok kullanışlıdır. Ayrıca, mobil cihazınızın fare veya klavye özelliklerini kullanmak isteyen herhangi biri için ideal bir seçimdir.

WiFi Mouse Pro v5.0.6 MOD APK — PRO KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

PRO KİLİTLER AÇIK

TAM SÜRÜM FULL APK

WiFi Mouse Pro v5.0.6 MOD APK — PRO KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

1, Dokunmatik yüzey arka planı ekleyin (ücretsiz)
2, Windows'ta kontrol VLC'sini düzeltin

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Ozi
Ozi
1 yıl önce

Durduldu hatası alıyorum

Migos
1 yıl önce
Yanıtlanan:  Ozi

Merhaba uygulamalar denenerek atılmakta, tekrardan baktım uygulama bende böyle bir sorun oluşmadı kaldırıp tekrardan deneyin.

Ozi
Ozi
1 yıl önce
Yanıtlanan:  Migos

Denedim ama yine aynı hatayı aldım farklı bi yolu varmı?

Migos
1 yıl önce
Yanıtlanan:  Ozi

Farklı 2 cihazdan denendi bir sıkıntı olmadı, cihazınızdan kaynaklanıyor olabilir.