Hollywood Story v10.11.3 MOD APK — ALIŞVERİŞ HİLELİ

Macera, kıyafet giyme ve moda gibi oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz tüm kıyafetleri satın alabilirsiniz.
Geliştirici
NANOBIT
Güncellendi
27 Nisan, 2022
Boyut
121.0 MB
Sürüm
10.11.3
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Hollywood Story v10.11.3 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ, macera, kıyafet giyme ve moda gibi oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını NANOBIT firmasının üstlendiği Play Store’da 10.000.000+ fazla indirme alan, android oyun platformunun popüler moda oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte moda stilinizi geliştirme ve kıyafet giydirerek yeni tasarım yüzü olmaya çalışmaktır. Hollywood Story v10.11.3 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz tüm kıyafetleri satın alabilirsiniz. Yüzlerce farklı stillerde kıyafetler, moda tasarımları, gişe rekorları kıran filmlerde rol alın ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Hollywood Story v10.11.3 MOD APK — ALIŞVERİŞ HİLELİ MOD BİLGİSİ

NOT: Harlem moda evindeki mobilya ve kıyafetlerin her biri 1 dolar.

ALIŞVERİŞ HİLELİ

Hollywood Story v10.11.3 MOD APK — ALIŞVERİŞ HİLELİ Yenilikleri

Yeni bir güncelleme mevcut!

Hollywood'da heyecan verici şeyler oluyor! Sektördeki en büyük divanlar için ayrılmış özel bir etkinlikten söz edildiğini duyduk… ve bu sadece davetiyedir. Hayran Hediyelerine dikkat edin, özel bir şey sizi bekliyor!

Yeni etkinlikler
- Hayran Hediyeleri: Hollywood Royalty (02/05/2022'den itibaren mevcut)
- Altın Bilet: Partiden Sonra (23/04/2022'den itibaren mevcut)

Diğer eklemeler şunları içerir:
- yeni giysiler
- oyun iyileştirmeleri ve görsel düzenlemeler
- hata düzeltmeleri

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle