Westland Survival v3.5.2 MOD APK — MOD MENÜ HİLELİ

Vahşi Batı’da bir Kovboy olarak hayatta kal ve kanun adamı ol! Bu Batı temalı MMORPG oyununda hayatta kal, bir Lone Star korucusunun hayatını keşfet ve hızsızlarla kapış, Amerikalı Yerlileri ile ticaret yap, tuzaklar kur ve Meksika açmazında düello yap!
Geliştirici
Helio Games
Güncellendi
27 Ağustos, 2022
Boyut
362.5 MB
Sürüm
3.5.2
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
5.3.1 409.3 MB 6.0 ve sonrası -
2.5.1 243.2 MB 6.0 ve sonrası -
1.2.0 233.3 MB 6.0 ve sonrası -

Açıklama

Westland Survival v3.5.2 EŞYA HİLELİ APK, Oyundaki amacınız bulunduğunuz vahşi batıda kendi yaşam alanınızı kurmak, eşya toplamak, haydutlara karşı mücadele etmek ve hayatta kalmaktır. Westland Survival oynunda yaşanan genel zorluklardan dolayı sizlere MOD APK yani vip hileli, split hileli ve bedava craft hileli olarak sunuyorum böylece karakterinizi rahatça geliştirebilir, dilediğiniz eşyayı yapabilir ve düşmanlarınıza karşı yenilmez olabilirsiniz. Westland Survival Play Store’da 10.000.000’dan fazla indirilmiştir. Onlarca eşya, detaylı craft sistemi, kasabalar ve dahası sizleri bekliyor. Westland Survival’da TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

Vahşi Batı mücadelelerinin üstesinden gel ve bir kahraman ol! Karakterini oluştur, atını ehlileştir ve çevrimiçi Western RPG oyununda hayatta kal.

• Vahşi hayvanları avla
• Kaynak üret
• Atın için bir ahır inşa et
• Şeriften heyecan verici görevler al
• Haydutlara konan ödülleri topla
• Antik mağaralarda hayatta kal
• Karanlık ruhları yen
• Nadir kaynaklarla sığınağını güçlendir
• Üssünü savun
• Oyuncuları yağmala

OYUN ÖZELLİKLERİ

🤠Vahşi Batı Çiftliği Kur🤠
Vahşi Batıda hayatta kalmanı sağlayacak bir sığınak inşa et. Birçok tehlikeyle karşılaşacaksın, çarpışmaya hazır ol! Kaynak topla, tezgahlar yap, nadir malzemeler edin ve mükemmel bir kale kur.

🧨Çatışma için Silah ve Zırh Yap🧨
Haydutlar seni avlamaya çalışacak, onlara kaba kuvvetle karşı koy. Nadir taslaklar topla ve en güçlü silahları ve zırhları yap. Haydutlara karşı savaşırken nişancılık becerilerin de işine yarayacak.

🐺Vahşi Hayvan Avı🐺
Soğuğa ve açlığa karşı hayatta kalmak üzere kürkleri için hayvanları avla veya onları ehlileştir.

⛰Eşsiz Konumlarda Keşfet ve Hayatta Kal⛰
Her konum, eşsiz kaynaklar sağlar ama buralarda ölümcül düşmanlarla da karşılaşacaksın. Spiritüel öğeler yapmak için Kızılderilileri ziyaret et ve Haydut Kampındaki düşmanları öldür.

🐴Ahır İnşa Et ve Ata Bin🐴
Atı olmayan bir kovboy düşünülemez. Bir ahır inşa et, sadık dostun daha hızlı seyahat etmene ve ekstra öğeler taşımana yardımcı olacak.

🏆Sıralamalarda Başka Oyunculara Meydan Oku🏆
Şeriften değerli ödüller kazanmak için günlük görevleri tamamla ve PVP sıralamasına katıl. Oynamak için arkadaşlarını davet et!

💀Ruh Mağaralarını Keşfet💀
Ruh Mağaralarını ziyaret et ve tanrıların bilmecelerini çöz. Zombi ruhlar ordusuna baskın yap ve kayıp ruhları kurtuluşa erdir.

🔥Kanyon Sınavları🔥
Şamanın görevini alarak zombi ruhlara karşı savaşmak için kırmızı kanyon topraklarını ziyaret et. En büyük hazineyi kapmak için düşman dalgalarını yen ve patronları öldür!

Westland Survival Oyununun Yeni Bir Dünyasını Aç!

Dünya’nın son günleri temalı hayatta kalma oyunlarında ölü zombileri vurmaktan sıkıldın mı? Western dünyasında geçen en iyi 3B çevrimiçi video oyunu simülatörü deneyimini keşfet.

Harika Oregon Yollarındaki Vahşi Batının kırmızı vadilerinde, kanun kaçakları ve hatta şerifler iyi bir kurtuluşa ermek için gün ortasında birisini öldürmeye hazırdır. Yepyeni keşfedilmemiş bir dünya, önünde duruyor kovboy. Sınır öncüleri, ödül avcıları ve ölü ruhlar Texas’ın veya New Mexico’nun büyük ovalarına ve çöllerine doğru yola çıktı.

Çölde at sürdüğünü hayal et, canlı çayırların ortasında bulunan kırmızı bir ölü adaya benzeyen bir çölde. Yük arabası konvoyun, haydutlar tarafından pusuya düşürüldü ve tek sağ kurtulan kişi sen oldun ama tabii ki büyük bir öfkeyle bu silahşorları darağacına götürmeye can atıyorsun! Ya da onları atların üzerindeyken vurmaya!

Ama önce üretmen gereken şeyler var; gece için bir sığınak, yay ve oklar için biraz odun kütüğü, Kızılderililerle takas etmek için biraz cevher çıkarmak da iyi olabilir. Belki bir biftek pişirmek için nasıl geyik avlayacağını da öğretirler…

Hayatta kalmaya dair ne bir kural var ne de maceralarının son günü; “PVE/PVP” modunda en iyi nişancı olarak oynamaya devam et.

Çok oyunculu bir açık dünya RPG oyununda ilerlemek zordur. Sağ bırakılan son kişisin: Hayatta kalmak için bir sığınak inşa et, askeri bir strateji tasarla, silahlar yap, dünyada dolaşan ruhları vur, canavarları öldür ve başka oyuncuları yağmala.

Westland Survival v3.5.2 MOD APK — MOD MENÜ HİLELİ MOD BİLGİSİ

Yüksek hasar hileli

Ölümsüzlük Hileli

Eşyasız Craft Yapma Hileli

Maksimum Dayanıklılık Hileli

Hızlı yolculuk Hileli

Westland Survival v3.5.2 MOD APK — MOD MENÜ HİLELİ Yenilikleri

Deepwater'ın Büyük Sırları
— Letiche'nin Laneti — Vay anasını! Eski Deepwater mareşali, bir ekip dolusu kanun adamıyla kayboldu! Bataklık ruhu Letiche'nin laneti mi yoksa korkunç bölge halkının işi mi? Yeni yan hikayede araştır!
— Yeni Konumlar — Değerli kaynaklar toplamak için Tuz Madenini ve Tarikat Kampını keşfet.
— Tatil Evi — Deepwater'daki bir kulübeyi yenile!
— Çok platformlu deneyim — Westland'i gittiğin her yerde oynamak için ilerlemeni platformlar arasında aktar!