CSR Racing 2 v4.1.1 MOD APK — MEGA HİLELİ

CSR Racing 2, sizi piyasadaki en güçlü araçlardan bazılarının direksiyonuna koyan çevrim içi bir yarış oyunudur. Audi, Bentley, Koenigsegg, BMW, Chevrolet, Ferrari, Ford, GM, Mini, McLaren ve Nissan gibi üreticilerin arabalarını bu oyunda bulabilirsiniz. İstediğiniz zaman, mevcut farklı yarışlara katılabilirsiniz.
Geliştirici
NaturalMotionGames Ltd
Güncellendi
27 Eylül, 2022
Boyut
3.6 GB
Sürüm
4.1.1
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
4.4.0 3.6 GB 4.4 ve sonrası -
4.3.2 3.6 GB 4.4 ve sonrası -
4.0.1 3.0 GB 4.4 ve sonrası -
3.8.1 3.5 GB 4.4 ve sonrası -
2.18.2 2.18.2 4.4 ve sonrası -

Açıklama

Oyundaki Amacınız arabalarınız ile bulunduğunuz yol üstünde rakibinizle yarışmak ve onlardan önce bitiş çizgisine varmaktır. CSR Racing 2 oynunda yaşanan genel zorluk ve sorunlardan dolayı sizlere MOD APK yani hileli olarak sunuyorum bu sayede istediğiniz arabaları satın alabilir, rahatça gibi geliştirip, rakiplerinizin korkulu rüyası haline dönüşebilirsiniz. CSR Racing 2 Play Store’da 4.120.000’den fazla indirilmiştir. Zorlu rakipler, farklı oyun modları, tamamı gerçek markalarda – modellerde arabalar ve dahası sizleri bekliyor.

CSR Racing 2 – Sürükleme yarışı oyununun bir sonraki bölümü, şimdi AR modu ile!

Araba oyunları için grafiklerde yeni bir standart belirleyen CSR2, hiper gerçek drag yarışını avucunuzun içine getiriyor. Bu oyun cebinizdeki arabaların bir kutlamasıdır! Yarış oyunları hiç bu kadar gerçek olmamıştı. Arabalarınızı özelleştirin, dünyanın dört bir yanındaki oyunculara karşı yarışı sürükleyin ve şehri ele geçirin!

LaFerrari, McLaren P1™, Koenigsegg One:1 ve çok daha fazlası dahil olmak üzere özel yapım süper arabalarınızla dünyanın dört bir yanındaki canlı oyunculara karşı yarışlarda yarışın. Sürüşlerinizi maksimum hız için ayarlayın ve özelleştirin ve küresel ekip etkinliklerinde rekabete hükmedin. Gezegendeki en yeni ve en büyük arabalara olan tutkunuzu şımartın. Diğer araba oyunları rekabet edemez! Harika bir yarış oyununu ücretsiz indirin, süper araba koleksiyonunuza başlayın ve hemen yarışmaya başlayın!

EFSANELER SONSUZA KADAR YAŞIYOR!
Şimdiye kadar yapılmış en efsanevi arabalardan bazılarını restore ederek inanılmaz McLaren F1’e sahip olmaya layık olduğunuzu kanıtlayın. Ellerinizi bir Saleen S7 Twin Turbo, bir Lamborghini Countach LP 5000 Quattrovalvole, 1969 Pontiac GTO “The Judge” veya bir Aston Martin DB5’in direksiyonuna alın. Bir Ferrari 250 GTO veya Bugatti EB110 Super Sport’taki enfes ayrıntıların keyfini çıkarın. Çocukluk hayallerinizi yeniden uyandıracak 16 efsane var. Arabalarınızı özelleştirin, onları piste getirin ve etraftaki en iyi drag yarışı sürücüsünün kim olduğunu kanıtlayın!

YENİ NESİL GRAFİKLER
CSR2, mobil cihazınızda araba yarışı oyunlarında mümkün olduğunu düşündüğünüzü yeniden tanımlıyor. Olağanüstü 3D işleme tekniklerini kullanan oyun, bugüne kadarki en güzel ve otantik süper arabaları içeriyor. Yarış oyunları bundan daha gerçek olamaz!

EN SON, EN BÜYÜK VE EN SICAK ARABALAR
Büyük depo garajınızda sergilemek için hayallerinizdeki yarış arabalarını ve süper arabaları toplayın – CSR2, Ferrari, Porsche, Aston Martin, McLaren, Bugatti, Lamborghini, Pagani ve Koenigsegg dahil olmak üzere popüler ve ünlü araba üreticilerinin 200’den fazla resmi lisanslı aracına sahiptir. . Başka hiçbir yarış oyunu en yeni ve en hızlı arabaları sunamaz.

YAPILANDIRIN VE ÖZELLEŞTİRİN
Dünya standartlarında bir otomobil konfigüratörüyle, tıpkı gerçek hayatta yaptığınız gibi, çok çeşitli boya, jant, fren kaliperleri ve iç kaplamalarla otomobilleri özelleştirin. Boya kaplamaları, çıkartmalar arasından seçim yapın ve arabanızı kişiselleştirmek için plakalarınızı özelleştirin. Arabalarınızı ücretsiz olarak yükseltin ve ardından sokak yarışçınızı bir sonraki seviyeye taşımak için güçlü yükseltmelerin kilidini açın!

ŞEHİR HAKİM OLUN
Çarpıcı yarış ortamlarında tek oyunculu Mürettebat Savaşlarında yarışın. Şehirdeki en iyi drag yarış ekiplerini yenerek acemilikten profesyonelliğe doğru ilerleyin. Yükseltmeler için ekstra para kazanmak ve sürüşleriniz için nadir ücretsiz parçalar kazanmak için heyecan verici etkinliklere göz kulak olmayı unutmayın.

GERÇEK ZAMANLI SOKAK YARIŞI
Gerçek zamanlı mücadelelerde dünyanın dört bir yanından rakiplere karşı yarışın ve rekabet edin. Hızlı tempolu, çok oyunculu drag yarışlarında yeteneklerinizi kanıtlayın. Zirveye çıkmak için her arabanın benzersiz sürüş ve zamanlamasını ustalaştırın.

AR MODU İLE ARAÇLARINIZI GÖSTERİN
Harika bir artırılmış gerçeklik özelliği ile arabalarınıza hayat verin! CSR2’nin AR modu, diğer araba oyunlarını geride bırakır. Bu arabalardan birinin direksiyonuna oturmanın nasıl bir şey olduğunu deneyimleyin ve arkadaşlarınızla paylaşın. Başka hiçbir araba yarışı oyunu size gerçek AR deneyimini yaşatmaz!

CSR Racing 2 v4.1.1 MOD APK — MEGA HİLELİ MOD BİLGİSİ

CSR Racing 2 4.1.1 Sınırsız para hileli: Para veya Altın harcandığınızda azalmaz.

NOT: Oyunu kurmadan önce cihazınızın ekran kartının modeli Mali veya Aderno mu diye öğrenin öyle indirin apk'yı (CPU-Z uygulamasını indirip cihazınız hangi GPU'yu kullandığını görebilirsiniz.)

CSR Racing 2 v4.1.1 MOD APK — MEGA HİLELİ Yenilikleri

Yeni Etkinlikler :

Amerikan Yolculuğu 2
Nashville ve Indianapolis gibi yerlerde Czinger 21C gibi yeni arabalarla maceraya devam edin.

Yeni arabalar
Czinger 21C
Dodge Challenger MOPAR Sürükle Pak
NASCAR Yeni Nesil Chevrolet Camaro ZL1

Pagani x Lamborghini Dualite Etkinliği
Yarışın ve Pagani Zonda Cinque Roadster ve Lamborghini Veneno Roadster'a el atın.
Süper Araba Bilim Etkinliği
Brabham BT62R gibi arabalarla bu flash etkinlikte koleksiyonunuzu genişletin.