Five Nights at Freddy’s: SL v2.0.3 FULL APK — TAM SÜRÜM

FNaF Sister Location v2.0.3 FULL APK, korku ve gerilim türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Clickteam USA LLC ve Scott Cawthon üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Clickteam USA LLC
Güncellendi
27 Ekim, 2023
Boyut
282.1 MB
Sürüm
2.0.3
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Amacınız kontrolünü sağladığınız karakterle mahsur kaldığınız tesiste sabah olana kadar yaratıklarla mücadele etmek ve görevleri tamamlamaktır. Etkileşime geçebileceğiniz onlarca eşya, hiç beklemediğiniz anda beliren canavarlar, zor görevler ve dahası sizleri bekliyor. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir.

Aile eğlencesinin ve etkileşimin o *diğer* pizza mekanlarında gördüğünüz her şeyin ötesine geçtiği Circus Baby’nin Pizza Dünyasına hoş geldiniz! Çocuklarınızın ayağını yerden kesecek son teknoloji animatronik eğlenceler ve kişiye özel pizza ikramı ile Circus Baby ve çetesi olmadan hiçbir parti tamamlanmış sayılmaz!

Şimdi işe alım: Gece geç saat teknisyeni. Sıkışık alanlardan hoşlanmalı ve aktif makinelerin etrafında rahat olmalıdır. Ölüm veya parçalanmadan sorumlu değildir.

Five Nights at Freddy’s: SL v2.0.3 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

Five Nights at Freddy's: SL v2.0.3 FULL APK: TAM SÜRÜM APK

Five Nights at Freddy’s: SL v2.0.3 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

- Bonnet'in burnuyla etkileşim düzeltildi
- Küçük düzeltmeler ve iyileştirmeler

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle