Wreckfest v1.0.58 MOD APK — TÜM DLC Paketleri AÇIK

Wreckfest, çok sayıda yükseltme ve özelleştirme seçeneği sunuyor. İster bir sonraki yıkım derbinize güçlendirilmiş tamponlar, rulo kafesler, yan koruyucular ve daha pek çok şey ile hazırlanın ya da ister arabanızı hava filtreleri, eksantrik milleri, yakıt sistemleri, vb. gibi motor performans parçalarıyla bir sonraki yarışa sokun. Wreckfest en iyi rekabetçi motor sporları oyunu olmak için tasarlandı...
Geliştirici
HandyGames
Güncellendi
27 Kasım, 2022
Boyut
3.21 + 1.0 GB
Sürüm
1.0.58
Gereksinimler
9 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Wreckfest v1.0.58 TÜM DLC Paketleri AÇIK APK, araba sürme, aksiyon ve kıyasıya mücadele oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiği düşündüğüm yapımcılığını HandyGames firmasının üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız araçla bulunduğunuz arenalarda – yollarda rakiplerinizle kapışmak ve galip gelmektir. Wreckfest içinde yaşanan genel zorluklardan ve kısıtlamalardan dolayı MOD APK yani gerçek parayla satılan tüm DLC paketlerinin kilidi açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm arabalarla istediğiniz yollarda sürüş yapabilirsiniz. Farklı modellerde arabalar, karmaşık arenalar, güçlü rakipler ve dahası sizleri bekliyor.

En büyük sürüş alanında lastikleri yakın ve metalleri parçalayın!

Wreckfest, çok sayıda yükseltme ve özelleştirme seçeneği sunuyor. İster bir sonraki yıkım derbinize güçlendirilmiş tamponlar, rulo kafesler, yan koruyucular ve daha pek çok şey ile hazırlanın ya da ister arabanızı hava filtreleri, eksantrik milleri, yakıt sistemleri, vb. gibi motor performans parçalarıyla bir sonraki yarışa sokun. Wreckfest en iyi rekabetçi motor sporları oyunu olmak için tasarlandı…

• Eşsiz Yarış Deneyimi – Sadece gerçek hayattaki bir fizik simülasyonuyla ulaşılabilecek, hayatta bir kez karşılaşılabilecek anları tanımlayan ve kuralları olmayan yarış heyecanını yaşayın. Yüksek hız yapılan pistlerde çılgın kapışmalara tanık olun, farklı yollara ayrılan ve devam eden bir trafiği olan çılgın parkurlarda tam bir yıkım çılgınlığıyla yüzleşin ve derbi arenalarında yıkım hâkimiyeti için mücadele edin.

• Muhteşem Arabalar – Arabalarımız eski, boyası kalkmış, birbirine yamalanmış durumda ama arabalarımızın tarzı ve karakteri var! Eski ağır Amerikan araçlarından çevik Avrupalı ve eğlenceli Asyalı araçlara kadar! Diğer oyunlarda böyle bir şey bulamazsınız.

• Anlamlı Özelleştirme – Sadece arabalarınızın görünümünü değil, gövde zırhlarını da yükseltin. Ağır demirlerle onları güçlendirmek arabalarınızı hasara karşı korur ancak ağırlığın artışına sebep olacağından yol tutuşunu da etkiler. Arabanızı tank gibi modifiye ederek güçlendirebilir ya da şimşek hızında ama narin bir şekle sokabilir veya bunun arasında bir şey yapabilirsiniz!

• Çok Oyunculu – Arkadaşlarınızı yerel çok oyunculu parçalayıp yıkım hâkimiyetini kovalarken sınırları zorlayın!

• Zorluk modları – Mahsul biçerdöverleri, çim biçme makineleri, okul otobüsleri, üç tekerliler ve dahasıyla eğlenin!

• Kariyer Modu – Şampiyonalar için mücadele edin, deneyim kazanın, yeni yükseltmeler ve arabalar açın ve tüm zamanların Wreckfest şampiyonu olun!

KURULUM NOTU

BİLGİLENDİRME : apk dosyasının kurulup – oynanabilmesi için ARMV8 destekli, performanslı bir cihaz şarttır.

UYARI : aşağıdaki işlem sırasına uymanız gerekiyor.

1.MOD APK dosyasını indirip yükleyin ve açın, gerekli izinleri verin dosya çıkarma işlemi yapacaktır. (telefon performansına göre bekleme süreniz değişebilir).

dosya işlemi bittikten sonra kapanır ardından

2.MOD APK dosyasını indirip kurulu olan oyunu silmeden direk kurun ve oyuna giriş yapın, oyundaki ilk “loading” yükleme ekranında biraz bekletebilir, ardından oynamaya devam edebilirsiniz.

Wreckfest v1.0.58 MOD APK — TÜM DLC Paketleri AÇIK MOD BİLGİSİ

1.MOD APK dosyasını kurup çalıştırın, yükleme işleminin bitmesini bekleyin ardından 2.MOD APK dosyasını üzerine kurun ve oyuna giriş yapın.

Wreckfest 1.0.58 hile apk : oyundaki tüm DLC paketlerinin kilidi açıktır.

Wreckfest v1.0.58 MOD APK — TÜM DLC Paketleri AÇIK Yenilikleri

Bazı cihazlarda eksik olan belirli gölgeler düzeltildi
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle