Cafeland Restoran Oyunu v2.2.30 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

İşletme oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla zevk alabilir, kafenizi istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.
Geliştirici
GAMEGOS
Güncellendi
28 Nisan, 2022
Boyut
97.8 MB
Sürüm
2.2.30
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.12.1 150.6 MB 4.1 ve sonrası -
2.4.1 168.2 MB 4.1 ve sonrası -
2.3.34 149.23 MB 4.1 ve sonrası -
2.3.22 145.33 MB 4.1 ve sonrası -
2.3.18 144.41 MB 4.1 ve sonrası -
2.2.93 112.5 MB 4.1 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Cafeland Restoran Oyunu v2.2.30 MOD APK PARA HİLELİ, işletme oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını GAMEGOS stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler kafe işletme oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınınız yönetimini sağladığınız kafeyi işletmek, yemekler yapmak ve para kazanmaya çalışmaktır. Cafeland World Kitchen v2.2.30 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla zevk alabilir, kafenizi istediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz. Farklı çeşit yemekler, yüzlerce dekor malzemeleri, arkadaşınıza ait kafeler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Cafeland ile hayatının yemek yolculuğuna çık! Mutfakta bir world chef ol ve yemeklerinle burayı herkesin gözde mekanı haline getir! Başarılı bir restaurant işinin temellerini bugün at! UFAK BİR BÜFEDEN DÜNYACA ÜNLÜ BİR CAFE’YE!

Hayallerindeki cafe’yi tasarla ve dekore et! Müşterilerini memnun etmek için çeşitli yemekler pişir – Cafeland’in yaratıcılarından, yeni ve eğlenceli bir cooking macerası!

Cafeland’de onlarca nefis yemek tarifi var! Tatlı, burger, cupcake, çorba, pizza ve fast food gibi birçok seçeneğin arasından istediğini pişir! Yüzlerce güzel ve yeni eşyayla restoranını süsle! Kendi cafe world işini kurmaya hazır mısın? Şimdi Cafeland’de restoranını aç çünkü burası tam sana göre, şef!

Cafeland Restoran Oyunu v2.2.30 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız PARA Hileli

Cafeland Restoran Oyunu v2.2.30 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

- Reklamlarla ilgili bazı sorunlar düzeltildi
- Bazı cihazlarda yaşanan kapanma sorunu düzeltildi
- Performans geliştirmeleri
- Hata düzeltmeleri