Truecaller PRO v12.23.6 PREMİUM GOLD APK — ARAYAN KİMLİĞİ GÖRME

Uygulamanın türkçesi "gerçek arayan" yani anlamında çıkaracağınız gibi, bu size bilmediğiniz numara var ise yazdığınız telefon numarasının kim olduğunu öğrenebileceğiniz çok ilgi çekici bir uygulama. Bu uygulama hiç bir şekilde Google Play Store'da göremezsiniz çünkü uygulama kaldırılmıştır ama uygulama hala hizmet vermeye devam etmekte. Şimdi bu saydığım özelliklere sahip bu uygulamayı Premium Gold APK olarak sizlere sunmaktayım.
Geliştirici
Truecaller
Güncellendi
28 Nisan, 2022
Boyut
101.0 MB
Sürüm
12.23.6
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
13.31.6 74.6 MB 5.1 ve sonrası -
12.50.6 83.2 MB 5.1 ve sonrası -
12.48.5 104.5 MB 5.1 ve sonrası -
12.44.201 83.2 MB 5.1 ve sonrası -
v12.1.5 103.1 MB 5.1 ve sonrası -
11.82.7 102.8 MB 5.1 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Uygulamanın Türkçesi “gerçek arayan” yani anlamında çıkaracağınız gibi, bu size bilmediğiniz numara var ise yazdığınız telefon numarasının kim olduğunu öğrenebileceğiniz çok ilgi çekici bir uygulama. Uygulamada iki tane beğendiğim özellik var birincisi arayan kişi her kimse rehberinizde kayıtlı olmasa bile size kime ait olduğunu çok hızlı bir şekilde öğrene bilme şansı sunmaktadır gidip numarasını kopyalayıp, uygulamaya yapıştırıp bulamanıza bile gerekmiyor direk karşınızda ismi çıkacaktır tabi bazı numarala olmaya bilir ama size şunu söyleyim benim araştırdığım numaraların hepsi çıktı kesinlikle nadir bu olaya olabilir. Uygulama size gelen gizli numaralara karşı koruya bilme seçeneğine mevcut gizli numaralardan gelen aramaları kapata bilme şansınız vardır hem de hiç uğraşmadan tek butona basarak gizliden gelen numaralı kapatabilirsiniz. Uygulamanın yapımcılığını True Software Scandinavia AB şirketinin üstelendiği çok kullanışlı ve vazgeçilmez uygulamalardan biridir. Bu uygulamanın beğendiğim ikinci özellik ise telefonunuzda kayıtlı olmayan her hangi numara sizi aradığında spam olan numaraları telefonunuzda engelleme özelliği mevcuttur yani şu şekilde Dolandırıcı ve ya başka biri sizi arıyor ise bu uygulama size kaç kişinim numarayı spamlandığını alt kısımda gösterecektir ve bu uygulama sayesinde gelen arama otomatikman reddedilecektir isterseniz bu özelliği kapata bilme şansınız var ama size her zaman arayan kişinin kim olduğunu ve kaç kişinin spamladığını gösterecektir. Bu uygulama hiç bir şekilde Google Play Store’da göremezsiniz çünkü uygulama kaldırılmıştır ama uygulama hala hizmet vermeye devam etmekte. Şimdi bu saydığım özelliklere sahip bu uygulamayı Premium Gold APK olarak sizlere sunmaktayım.

Truecaller PRO v12.23.6 PREMİUM GOLD APK — ARAYAN KİMLİĞİ GÖRME MOD BİLGİSİ

GOLD ÜYELİK AKTİF

Truecaller PRO v12.23.6 PREMİUM GOLD APK — ARAYAN KİMLİĞİ GÖRME Yenilikleri

Truecaller Voice ile Grup çağrıları ile tanışın!

Sohbet veya MMS üzerinden paylaşılan fotoğrafların ve videoların tam ekran önizlemeleri

Bu belirsiz zamanlarda size yardımcı olmak için, Hindistan genelinde Covid tarafından belirlenmiş hastanelerin bir dizinini ekledik. Bu, şehrinizdeki hastanelerin telefon numaralarına ve adreslerine kolay erişim sağlayacaktır. Lütfen bir maske takın ve güvende kalın. Size ve sevdiklerinize en iyi sağlıkları diliyoruz.

ETİKETLER