Walli 4K HD Duvar Kağıtları v2.12.21 MOD APK — PREMİUM

En iyi sanatçılardan oluşan bir topluluk | Walli aynı zamanda dünyanın dört bir yanından, her biri kendine özgü stile sahip, Walli ekibi tarafından özenle tek tek seçilen seçkin bir sanatçı topluluğudur. Sizin aramanıza gerek kalmaması için dünyanın her yerindeki en iyi grafik sanatçılarını araştırdık. Yeni yetenekler keşfedin, resimlerine göz atın ve mobil veya tablet için bir sonraki favori duvar kağıdınızı bulun!
Geliştirici
Tap-Mobile
Güncellendi
29 Nisan, 2023
Boyut
22.7 MB
Sürüm
2.12.19
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.12.74 31.95 MB 8.0 ve sonrası -
2.12.72 35.84 MB 8.0 ve sonrası -
2.12.61 35.84 MB 8.0 ve sonrası -
2.12.54 30.51 MB 8.0 ve sonrası -
2.12.53 30.91 MB 8.0 ve sonrası -
2.12.48 30.91 MB 8.0 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Günümüzde ortalama olarak günde yüzün üzerinde telefonumuzu kontrol ediyoruz. İlk gördüğümüz şey olan telefon duvar kağıdımız ruh halimizi gerçekten etkileyebilir ve aynı zamanda benzersiz kişiliğimizi ifade etmenin harika bir yoludur.
Bu nedenle, her zaman elinizin altında harika bir duvar kağıdı olduğundan emin olmak için yaratıcı bir duvar kağıdı uygulaması olan Walli 4K HD Duvar Kağıtları v2.12.21 MOD APK’YI başlattık. Telefonunuzu her elinize aldığınızda sizi mutlu edecek ve harika hissettirecek ilham verici ve güzel duvar kağıtlarını kolayca bulabilmenizin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu çiçeklerin, arabaların ve manzaraların
aynı olağan fotoğraflarını sunan başka bir duvar kağıdı ve arka plan uygulaması değildir.

Walli 4K HD Duvar Kağıtları v2.12.21 MOD APK, cihazınız için sanatçılar tarafından özel olarak yapılmış benzersiz ve harika duvar kağıtlarından oluşan yüksek kaliteli, seçkin bir koleksiyondur. Telefonunuz ve tabletiniz hiç bu kadar güzel olmamıştı 🙂
Sanatçılar çalışmaları için ödüllendiriliyor | Uygulamamızı kullanarak, sanatçıların sanatlarının tanınmasına yardımcı olacaksınız. Katılan her sanatçıyı kazancımızı onlarla paylaşarak ödüllendiriyoruz.

Walli 4K HD Duvar Kağıtları v2.12.21 MOD APK Ana Özellikleri:

Yeni Özellik! Otomatik duvar kağıdı değiştirici: Yeni Walli Playlist özelliği ile duvar kağıdınızı otomatik olarak değiştirin. Beğendiğiniz görüntüleri seçin, OYNAT’a basın ve duvar kağıdınız otomatik olarak tercih ettiğiniz sıklıkta karışacaktır. Umarız beğenirsiniz!

– 3 ana bölümden oluşan harika duvar kağıtlarımız arasında kolayca gezinin:
+ Öne Çıkanlar: Walli ekibinin önerdiği duvar kağıtlarını kontrol edin.
+ Popüler: Diğer kullanıcılara göre en iyi duvar kağıtlarının neler olduğunu öğrenin.
+ Son: Uygulamadaki en yeni duvar kağıtlarını keşfedin.
+ Farklı temalarda koleksiyonlar

– En sevdiğiniz sanat eserlerini beğenin ve daha sonra kişisel profilinizde hızlıca bulun.

– Uygulamadan çıkmadan yeni bir duvar kağıdı ayarlayın: yeni favori duvar kağıdınızı seçin ve doğrudan uygulamadan telefonunuzun arka planını değiştirin. Sadece resme dokunun ve “duvar kağıdı yap” seçeneğini seçin.

– Çeşitli temalarda çok çeşitli duvar kağıtları: fotoğraflar, 4, siyah, amoled, anime duvar kağıtları, karanlık duvar kağıtları, araba, uzay, manga, hayvanlar, soyut, eğlenceli, renkli… Her zevke ve ruh haline uygun arka planlar sunuyoruz!

– Birden çok boyutta duvar kağıdı mevcuttur: Duvar kağıdını indirmeden önce, Walli sizi cihazınıza en uygun çözünürlüğe yönlendirecektir.

Walli 4K HD Duvar Kağıtları v2.12.21 MOD APK — PREMİUM MOD BİLGİSİ

Premium Mod Apk

Walli 4K HD Duvar Kağıtları v2.12.21 MOD APK — PREMİUM Yenilikleri

Duvar kağıdını galeriye indirme ve ana sayfa/kilit ekranı olarak ayarlama düzeltmesi