Sniper Zombies 3D v2.29.0 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLEli

Artık dünyanın son umudusun. Arenaya atlayarak yenilmez silahlar toplayın, diğer keskin nişancılarla savaşın, zombilerin onlara bulaşmasını ve onları öfkeyle öldürmesini önleyin. Heyecan verici FPS atışlarında ve 3D zombi keskin nişancı öldürme oyununda en iyi keskin nişancı atıcı olmaya hazır olun! Sniper Zombie 3D'nin son derece eğlenceli oyununu şimdi indirin ve deneyimleyin!
Geliştirici
VNG GAME STUDIOS
Güncellendi
29 Mayıs, 2023
Boyut
178.02 MB
Sürüm
v2.29.0
Gereksinimler
Android 5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
v2.30.0 178.02 MB Android 5.1 ve sonrası -
v2.25.0 233.7 MB Android 5.1 ve sonrası -
v2.23.1 233MB Android 5.1 ve sonrası -

Açıklama

Sniper Zombies 3D v2.29.0  MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ, yeni 3D zombi temalarında devasa keskin nişancı ve çok oyunculu PvP modları ile heyecan verici ve gerçekçi FPS atış oyununun ilgi çekici bir kombinasyonudur.

Ücretsiz keskin nişancı zombi 3D silahlı atış oyununda eğlenceye ve kesintisiz aksiyona hazır olun ve keskin nişancı suikastçı arenasında en iyi zombi atıcısı olun. Cep telefonlarında en ilgi çekici çevrimiçi ve çevrimdışı FPS atış ve keskin nişancı zombi 3D oyunlarından birini deneyimleyin.

★ KESKİN KESKİN ZOMBİ 3D ÇEKİM HİKAYESİ ODAKLI OYUN MODLARI ★
– Kampanya modları: Bu çevrimdışı keskin nişancı zombi 3D atış oyununu daha çekici kılan şey, kendinizi inanılmaz zombi kavramları aracılığıyla keskin nişancının eğlenceli macerasına itmektir. Çevrimdışı FPS atışında ve keskin nişancı zombi 3D öldürme oyununda saf görevler, şehri savunmak için düşmanlara saldırıyor veya çılgın zombi ordularını vuruyor.
– Günlük görevler: Hayatta kalmaya yönelik bu çevrimdışı FPS atış ve zombi keskin nişancı 3D oyunu, tonlarca bağımlılık yapan görev sağlar, ancak yine de oynaması ve seviye atlaması kolaydır. Zombi kıyameti sonrası bir dünyada bir keskin nişancı olduğunuzu varsayalım, zorlukları kazanmak ve günlük ödüller almak için atış becerilerinizi sürekli geliştirelim.
– Özel operasyonlar: Zombi öldürme cephaneliğinden en son modern silahların kilidini açmak için sık sık Battle Pass ve özel keskin nişancı zombi etkinliklerini fethedin. Yeni haritaların, 3D keskin nişancı zombi atış oyununun yeni zorluklarının keyfini çıkarın.

★ ÇEVRİMDIŞI FPS ÇOK OYUNCULU KESKİN NİŞANCI ZOMBİ 3D ÇEKİM OYUNU ★
Sniper Zombie 3D, ister çevrimiçi ister çevrimdışı, sınırsız saatlerce çok oyunculu zombi atış keyfi için çeşitli keskin nişancı modları sunan, FPS ve keskin nişancı zombi 3D aksiyon dolu heyecan verici bir atış oyunudur. PvP savaş simülatöründe zombi vurmak tamamen ücretsizdir. Harika zombi öldürme oyununda en iyi zombi keskin nişancı suikastçısı olmak için çok oyunculu bir öldürme arenasında savaşmanın tadını çıkarın. Çevrimdışı PvP çok oyunculu ve 3D keskin nişancı zombi oyununun hayranıysanız, silahlı atış için bu çevrimdışı FPS keskin nişancı zombi oyununu indirmekten çekinmeyin.

★ HAYATTA KALMA OYUNU İÇİN SNIPER ZOMBIE 3DSHOOTING’İN HARİKA ÖZELLİKLERİ ★
Bu eğlenceli zombi keskin nişancı öldürme oyunu, 100’den fazla bağımlılık yaratan görev ve düzenli olarak gerçekleşen çok sayıda özel durum içeren birçok çevrimdışı mod içerir.
– 100’den fazla zorlu görev: Zombileri vurup öldürmek için destansı keskin nişancı tüfekleri toplayın, zombi kıyametinde hayatta kalın, rehineleri kurtarmak için suçları alt edin.
– 150’den fazla gerçekçi silah: Binlerce yenilmez silah ve tüfeği ücretsiz olarak açın ve yükseltin. Bu eğlenceli FPS atış ve 3D öldürme oyunundaki silah çeşitliliği sizi şaşırtacak.
– Keskin nişancı için gerçekçi sesi deneyimlemek için keskin nişancı için ultra gerçekçi 3D grafiklere sahip 15’ten fazla inanılmaz harita ve eğlenceli çevrimdışı FPS atışında ve 3D keskin nişancı zombi öldürme oyununda keskin nişancı-3D grafikler – Keşfedilecek çok çeşitli hedefler: Çevrimdışı ve ücretsiz FPS’de hedefleri
öldürmek atış oyunu tahmin edilemez ve tehlikelidir. Zombiler ve kötü insanlar her yerde gizlidir, bu yüzden masum insanlara zarar vermek istemiyorsanız ateş etmeye odaklanın.
– FPS tek keskin nişancı olarak oynayın veya hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak arkadaşlarınızla ve dünyanın her yerinden başka bir keskin nişancıyla PvP gerçek zamanlı savaşına katılın.

★ Dead Target, Zombie Hunter, Dead Warfare ve Mad Zombies ★ Sniper Zombie 3D gibi ünlü çevrimdışı harika FPS atış ve 3D keskin nişancı zombi öldürme oyunlarının geliştiricisinden, keskin nişancımız için ideal zombi atış deneyimini bir sonraki seviyeye taşıyacaktır.

 

Sniper Zombies 3D v2.29.0 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLEli MOD BİLGİSİ

Sınırsız Para Hileli

Sniper Zombies 3D v2.29.0 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLEli Yenilikleri

Hatalar Düzeltildi