Smartphone Tycoon 2 v3.0.7 MOD APK — PARA HİLELİ

Ticaret, şirket yönetimi ve telefon teknoloji oyunlarını sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, binlerce özelliği telefonlara katarak şirketinizin değerini milyar dolarlık yapabilirsiniz.
Geliştirici
Roastery Games
Güncellendi
30 Ocak, 2022
Boyut
94.2 MB
Sürüm
3.0.7
Gereksinimler
7.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Smartphone Tycoon 2 v3.0.7 MOD APK PARA HİLELİ, ticaret, şirket yönetimi ve telefon teknoloji oyunlarını sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Roastery Games firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler şirket yönetme oyunlarından birisidir. Oyundaki temele amacınız yönetimini sağladığınız telefon şirketiniz ile birlikte telefon üretmek, yeni özellikler katmak ve bunları satarak para kazanmaya çalışmaktır. Smartphone Tycoon 2 v3.0.7 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanana parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, binlerce özelliği telefonlara katarak şirketinizin değerini milyar dolarlık yapabilirsiniz. Yazılım ve tasarımcı çalışanlarınız, farklı telefon şirketleri ile rekabet, detaylı tasarlamalar ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Smartphone Tycoon 2 v3.0.7 MOD BİLGİSİ

Sınırsız PARA Hileli

Smartphone Tycoon 2 v3.0.7 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

YENİ AKILLI TELEFON EDİTÖRÜ:
- Yeni parmak izi türleri;
- Yeni kamera editörü;
- Kalem Eklendi;
- Eklenen Ağ düzenleyicisi (3G, 4G, 5G vb.);
- Yeni ekran düzenleyici;
- Yeni CPU ve GPU düzenleyici;
- Yeni Dinamikler düzenleyicisi;
- Paketinizi oluşturun: genişlik, kalınlık, renk, özel stiller, malzeme, birlikte verilen kulaklıklar ve konektörler, akıllı telefon için birlikte verilen şarj cihazı vb.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle