Chrono Trigger v2.1.2 FULL APK — TAM SÜRÜM

Chrono Trigger v2.1.2 FULL APK, RPG, macera ve epik evrende geçen oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını SQUARE ENIX firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir.
Geliştirici
SQUARE ENIX Co.Ltd.
Güncellendi
30 Nisan, 2023
Boyut
531.3 MB
Sürüm
2.1.2
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Amacınız kontrolünü sağladığınız kahraman ile bulunduğunuz dünyada düşmanlarınıza karşı mücadele etmek, görevleri tamamlamak ve insanlara yardım etmektir. Karakteriniz için farklı ekipmanlar – silahlar, keşfetmeniz gereken bölgeler, tehlikeli canavarlar ve dahası sizleri bekliyor. Chrono Trigger v2.1.2 sürümünde hatalar için düzeltmeler yapılmış olup desteklenen cihaz sayısı artırılmıştır. Her daim yanınızda olan arkadaşlarınız, yolculuk etmeniz gereken farklı zamanlar, sürükleyici hikaye parmaklarınızın ucunda olacaktır.

Zamansız RPG klasiği, yükseltmelerle dolu olarak geri dönüyor! Unutulmuş geçmişe, uzak geleceğe ve zamanın sonuna yolculuk. Gezegeni kurtarmak için büyük bir macera şimdi başlıyor…

CHRONO TRIGGER, DRAGON QUEST’in yaratıcısı Yuji Horii, Dragon Ball yaratıcısı Akira Toriyama ve FINAL FANTASY’nin yaratıcılarının “Dream Team”i tarafından geliştirilen zamansız bir rol yapma klasiğidir. Hikaye ilerledikçe farklı çağlara bir yolculuğa çıkın: şimdiki zaman, orta çağlar, gelecek, tarih öncesi ve antik zamanlar! İster ilk kez oynuyor olun ister uzun süredir hayran olun, bir gezegenin geleceğini kurtarmaya yönelik bu destansı arayış, saatlerce süren büyüleyici bir macera vaat ediyor!

CHRONO TRIGGER’ın kesin versiyonu olarak, maceranızı daha da eğlenceli ve oynaması keyifli hale getirmek için sadece kontroller güncellenmekle kalmadı, grafikler ve ses de yenilendi. Yolculuğunuzu tamamlamak için gizemli “Dimensional Vortex” zindanı ve unutulmuş “Lost Sanctum” zindanı da dahildir. Size sunulan zorlukların üstesinden gelin ve uzun süredir kayıp olan sırlar açığa çıkabilir…

Hikaye:
Guardia’nın Leene Meydanı’ndaki Y Kuşağı Fuarı’nın şenlikleri arasında tesadüfi bir karşılaşma, genç kahramanımız Crono’yu Marle adındaki bir kızla tanıştırır. Fuarı birlikte keşfetmeye karar veren ikili, kısa süre sonra kendilerini Crono’nun uzun süredir arkadaşı olan Lucca’nın en son icadı olan Telepod’un bir sergisinde bulur. Korkusuz ve merakla dolu Marle, bir gösteriye yardım etmek için gönüllü olur. Ancak beklenmedik bir arıza, onu boyutlardaki bir yarıktan hızla savurur. Kızın kolyesini tutan Crono, cesurca peşinden gider. Ancak içine girdiği dünya, dört yüzyıl öncesinden biridir. Unutulmuş geçmişe, uzak geleceğe ve hatta Zamanın Sonuna yolculuk. Bir gezegenin geleceğini kurtarmaya yönelik destansı macera bir kez daha tarih yazıyor.

Ana Özellikler:

Aktif Zamanlı Savaş Versiyon 2
Savaş sırasında zaman durmaz ve karakterin göstergesi dolduğunda komutları girebilirsiniz. Zaman geçtikçe düşmanların konumları değişecektir, bu nedenle eylemlerinizi herhangi bir duruma göre seçin.

“Teknoloji” hareketleri ve kombinasyonları
Savaş sırasında, yetenekler ve/veya sihir dahil olmak üzere özel “Tech” hareketlerini serbest bırakabilirsiniz ve karakterler, kendilerine özgü tüm yeni kombo saldırıları serbest bırakmak için bu yetenekleri birleştirebilir. İki ve üç karakter arasında çalıştırabileceğiniz 50’den fazla farklı kombinasyon türü var!

‘Dimensional Vortex’ ve ‘Lost Sanctum’ zindanlarını deneyimleyin
The Dimensional Vortex: uzay ve zamanın dışında var olan gizemli, sürekli değişen bir zindan. Merkezinde sizi hangi harikalar bekliyor? The Lost Sanctum: tarih öncesi ve orta çağdaki esrarengiz kapılar sizi bu unutulmuş odalara götürecek. Size sunulan zorlukların üstesinden gelin ve uzun süredir kayıp olan sırlar açığa çıkabilir…

Grafik ve ses
Orijinalin atmosferi korunurken, grafikler daha yüksek çözünürlükte güncellendi. Ses ve müziğe gelince, besteci Yasunori Mitsuda’nın gözetiminde tüm şarkılar daha da sürükleyici bir oyun deneyimi için güncellendi.

otomatik kaydetme
Bir kaydetme noktasında kaydetmeye veya menüden çıkmayı seçmeye ek olarak, haritada gezinirken ilerlemeniz otomatik olarak kaydedilir.

Chrono Trigger v2.1.2 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM APK

Chrono Trigger v2.1.2 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapıldı.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle