Vegas Gangsteri v5.8.1c MOD APK — VIP / PARA HİLELİ

Vegas Gangsteri, açık oyun dünyasındaki çete savaşlarında gangster ve mafya kartelleriyle gerektiğinde kuralına göre oynayacağın gerektiğinde ise çete liderliğine soyunacağın bir rol yapma oyunu.
Geliştirici
Gameloft SE
Güncellendi
30 Eylül, 2022
Boyut
2.1 GB
Sürüm
5.8.1c
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
v5.2.1b 2.0 GB 5.0 ve sonrası 19/04/2024

Açıklama

Oyundaki amacınız bulunduğunuz Las Vegas şehrinde size verilen görevleri tamamlamak, düşmanlarız ile mücadele etmek ve şehrin kontrolünü ele geçirmektir. Vegas Gangsteri içinde yaşanan genel zorluk ve maddi sorunlardan dolayı sizlere oyunu MOD APK yani para hileli, elmas hileli, vip hileli olarak sunuyorum böylece istediğiniz tüm silahları ve araçları alabilir ve tüm görevleri tamamlayıp tehlikeli bir gangstere dönüşebilirsiniz. Vegas Gangsteri Play Store’da 50.000.000’dan fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Tehlikeli düşmanlar, onlarca araba – silah – kıyafet, görevler ve dahası sizleri bekliyor.

Günahlar Şehri Las Vegas’ta Yok Yok

Bu açık şehri farklı TPS görevleriyle keşfet, mafya kartelinde boks yap, final ödülü için dövüş ve Las Vegas şehrinin klanlar vs. çeteler suç dünyasında farklı maceraları oyna.
Mafya kartelleri ve çete savaşlarının eksik olmadığı bir RPG macera serisi. Her güncelleme ve sezonla eklenen ekstra görevlerin yanı sıra sınırlı süreli etkinlikler de geliyor.
Altıpatlarlı aksiyon görevleriyle sokak savaşları, mafya anlaşmaları ve silah oyunları bu gangster suç dünyası oyununun bir parçası. Geceleri boks dövüşleri, her an her yerde çıkan sokak çatışmaları, farklı araçlarla şehir turları, araba oyunları ve serbestçe gezinmeler bu açık dünyada bulunabilir.

Açık Dünya Gangster Karşılaşmaları

Farklı araç türleri, çeşitli toplanabilir ve giysilerin olduğu yarış mücadeleleriyle dolu bir açık dünya. Las Vegas sokaklarında araba hırsızlığı suçları işle ve gangsterlerle savaş.
Macera dolu görevlerde hayatta kalmak için kavgadan kavgaya koş. Soyguncuların ve hırsızların senin peşine düştüğü araba yarışı mücadelelerinde yasal şehir limitlerini aş. Motosikletler, kamyonlar ve tekneler farklı görevleri başarmak için kullanabileceğin araç seçenekleri arasında.
İnsanların suçla yaşadığı sokaklarda silah sesleri eksik olmuyor. Uzaylı savaşları, tankla tüfekle gelen düşmanlar, tam teçhizat silahlar ve zombi klan saldırılarıyla dolu bir gangster şehri olan Las Vegas’ta TPS görevleri oyna.

Suç Görevleri: Çeteler ve Silah Ticareti

Bu macera serisinde her görev için çeşitli araçlar ve silahlar var. Molotof kokteylli çete savaşlarında bomba atarlar, pek çok farklı silah ve araçla planlar yap, ateş gücü kullanıp görevleri başar.

Vegas Gangsteri v5.8.1c MOD APK — VIP / PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız Para Hileli 

Vip Hileli

Not:

1- Oyunu ilk açtığınızda internetinizi kapatın.

2- Yaşınız ve cinsiyetinizle ilgili bilgileri doldururken interneti açın ve tamama devam edin ardından direk internetinizi kapatın.

3- Oyundan BAN yememek için internetiniz kesinlikle kapalı olmalıdır veya NetGuard uygulamasını indirip oyunun internet bağlantısını engelleyebilirsiniz.

Vegas Gangsteri v5.8.1c MOD APK — VIP / PARA HİLELİ Yenilikleri

Yeni müzik parçalarını dinlemek için bu güncellemeyi indir!

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Ahmet
Ahmet
1 yıl önce

Admin güncelleme gelicek mi

Yusuf
Yusuf
1 yıl önce

Abi goggle play storeden güncelle geliyor oyun oyanilmiyor nasıl duzeltcem bilgi verirmisin