Ronin The Last Samurai v1.18.410 MOD APK — MENÜ HİLELİ

Ronin The Last Samurai oyunuyla samuray lordunun ölümünün ardından kalan son samuray olarak savaşın. Düşmanlar oldukça güçlü ve onları geçmek için yeteneklerinizi doğru kullanmanız gerek. Yeni yetenelerin kilidini açın, seviyenizi yükseltin ve daha güçlü ekipmanları kullanın. Çizgisel tasarım oldukça eğlenceli bir atmosfer sunuyor.
Geliştirici
Dreamotion Inc.
Güncellendi
30 Ekim, 2021
Boyut
274.6 MB
Sürüm
1.18.410
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Ronin: The Last Samurai, Ronin adındaki son samurayı yöneteceğiniz ve dalgalar halinde gelen düşmanları alt etmeye çalışacağınız aksiyon-macera türündeki mobil oyundur. Oyunda kılıçları ile düşmanlara korku salan bir samuray oluyoruz. Aslına bakarsanız hikayeye göre hayatta kalan son samuray oluyoruz. Amacımız kötü insanların dünyada barınmasını engellemek. Bunun için de çeşitli yerlere giderek baskınlar düzenliyoruz. Bu baskınlar da oyunda farklı bölümler olarak geçiyor. Her bölümde düşmanlar bize doğru dalgalar şeklinde geliyor ve her dalgayı temizlemek için belirli bir süre veriliyor. Örneğin çoğu bölümün ilk dalgasında 2 düşmanla karşı karşıya geleceksiniz ve sağ üst kısımda verilen süre zarfında düşmanları alt etmelisiniz. Aksi halde ikinci dalgaya geçemezsiniz ve bölümü baştan oynamanız gerekebilir.

Ronin: The Last Samurai oyununda başarıyla tamamlanan her bölümün ardından bir samuray için gerekli olan eşyalar kazanacaksınız. Örneğin daha güçlü kılıçlar, daha güçlü kıyafetler ve 1 bölüm için geçerli olacak özel güçlere sahip olabilirsiniz. Ayrıca verilen para ödülünü kullanarak samurayınızı daha güçlü ve çevik bir ölüm makinesine çevirebilecek güçlendirmeleri yapabilirsiniz. Yegenlerim, eğer siz de samuray olup adalet ve yargı dağıtacağınız bir oyun arıyorsanız Ronin: The Last Samurai ölümsülük hileli apk’yı telefonunuza indirebilirsiniz. Bu apk dosyası sayesinde oyundaki bütün silahları ve ekipmanları satın alabilir, bütün güçlendirmeleri sınırsız bir şekilde yapabilirsiniz. Şimdiden hepinize iyi oyunlar diliyorum!

MOD BİLGİSİ

düşman size saldırmaz

hızlı yetenek kullanma hileli

Ronin The Last Samurai v1.18.410 MOD APK — MENÜ HİLELİ Yenilikleri

- Değiştirildi Kural "Onur Puanları"
- Geliştirilmiş "Rengi değiştir"
- yeni şans up etkinliği "Kasırga Sihirli Sandığı"
- Yeni yetenek eklendi
- Sabit küçük böcekler
- Lütfen detaylar için oyun gelen kutusunu kontrol edin.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle