Age of Empires Resmi Mobil Oyunu Geliyor!

Google News Age of Empires Mobilee

Yayıncı Level Infinite, Honor of Kings’in bugün BDT’de piyasaya sürülmesinin yanı sıra, Google Play’de Age of Empires oyununun mobil versiyonunu içeren bir web sitesi de başlattı. Ön kayıt seçeneğiniz olmasına rağmen hiçbir yerde deneme çalışması veya deneme çalışması yapılmayacaktır. Üstelik App Store’da sayfa yok. 23 Şubat’ta Age of Empires serisi ile ilgili online olarak bir sunum yapılacağını da hatırlatayım. Bu sunum sırasında mobil versiyona ilişkin ek bilgi verecekler.

Age of Empires Mobile’ın ekran görüntülerine bakıldığında oyuncuların yalnızca kendi medeniyetlerini inşa etmekle kalmayıp aynı zamanda büyük ölçekli kuşatmalarda da yer alabilecekleri görülüyor. Gacha sistemi aracılığıyla nadir kahraman komutanların onu elde etmek için onu çağırmaları gerekir. Bu birimlerle ilgili değişen derecelerde nadirlik vardır ve bunların her biri gerçek bir tarihsel figürü temsil eder.

Bu arada, çok sayıda insan şehirlerden birini işgal ettiğinde böyle görünüyor. Akıllı telefonlarda bulunan diğer çok oyunculu çevrimiçi oyun (MMO) teknikleriyle karşılaştırıldığında, kullanıcı arayüzü ve oynanış o kadar da farklı değil. Başka bir deyişle kaynak toplamanız, ordunuzu geliştirmeniz ve çevrimiçi etkinliklere katılmanız gerekiyor. Oyunda yazılı sohbet özelliği de yer alacak.

Ayrıca Age of Empires da App Store’da kullanıma sunuldu. Çıkış tarihi 19 Ağustos.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle