‘Android Auto’ güncellendi, işte yeni gelen özellikler

Google News android auto guncellendi iste yeni gelen ozellikler apkdelisi 0

Google’ın otomobiller için tescilli yerleşik sisteminin güncellemesi, yeniden tasarlanmış bir arayüz ve diğer kullanışlı işlevleri içerir.

Güncellemenin ana yeniliği, geliştirilmiş bir arayüzdü. Güncellemeden sonra, harita arayüzü sürücüye daha yakın hale geldi ve yeni multimedya oynatıcı, kompozisyonun kapağını ve oynatma kaydırma çubuğunu gösteriyor.

android auto guncellendi iste yeni gelen ozellikler apkdelisi 1

Güncellenen arayüz, farklı ekran köşegenlerine uyum sağlamak için daha verimli hale geldi. Ek olarak, mobil cihaza bağlantı, pil şarj seviyesi ve süresi gibi durum simgeleri eklenmiştir. Ayrıca ekranda bildirim sayısını, sesli asistan için bir kısayolu ve program dahil etme panelini açan veya kenar çubuğuna dönmenizi sağlayan bir gezinme tuşunu görebilirsiniz.

Bağlam kartları, çoklu görevlerin önemli bir parçası haline geldi. Bunlar arasında, cevapsız aramalar ve önerilen akıllı yanıtları içeren mesajlar, kişilere varış zamanı hakkında bir anlık mesaj kartı, anında navigasyon için son yerlerin bir listesi var.

android auto guncellendi iste yeni gelen ozellikler apkdelisi 2

Google, dijital araç anahtarını yalnızca Pixel ve iPhone cihazları arasında değil, aynı zamanda bazı Samsung ve Xiaomi cihazları arasında değiştirme özelliğini eklemeyi planlıyor. Ek olarak, belirli Pixel ve Samsung modelleriyle doğrudan Android Auto’dan WhatsApp aramaları yapma seçeneği yakında eklenecektir. Son olarak, Volvo EX90 ve Polestar 3 araçları için yol işaretleri, işaretler ve bariyerler dahil olmak üzere doğru yol verileri kullanılarak tam otonom sürüş için iyileştirmeler planlanıyor.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Orhan
Orhan
1 yıl önce

Xiaomi Mi 12 Pro MIUI 14 kullanıyorum. Araç Toyota Highlander 2021. Android auto diğer telefonlarla sorunsuz şekilde bağlanıyor, lakin bu telefonda tık yok. Dev ayarlardan USB file transfer yaptım, ikili uygulamaları kaldırdım, fakat işe yaramadı. Lütfen yardımcı olur musunuz?