Bitexen ile 5 BTXN (100₺) Para nasıl kazanılır (DETAYLI ANLATIM)

Google News WhatsApp Gorsel 2023 03 01 saat 14.06.48

BİTEXEN UYGULAMASININ İNDİRME LİNKİ: BURAYA TIKLAYARAK KAYIT OL VE İNDİR

NOT: Referans kodunu kullanmadan üye olursanız herhangi bir hediye kazanamazsınız

Bitexen’de yeni bir hesap oluşturuyorsanız, bir “Referans kodu” alanı göreceksiniz. Bu, Sizden bir referans kodu girmeniz için bir alandır. Bitexen borsasında kayıt promosyonu olan 5 BTXN Coin ve yapacağımız her işlemde %5 komisyon indirimi kazanmak için bu alanı boş bırakmayın. Bitexen referans kodu alanına “59413853” kodunu ekleyerek kayıt işlemine devam edebilirsiniz. Bitexen borasında ilk kez bir hesap oluşturduğunuzda kullanılabilir olan bu alanı doldurmadan kayıt işleminize devam etmeyin aksi taktirde hesap oluşturduktan sonra artık referans kimliğini (kodu) alanını kullanamayacaksınız.

Nasıl kayıt olurum? (ADIM ADIM)

1- Size verdiğimiz referans linkinden kayıt olun BURAYA TIKLAYINIZ

2- Referans kodu alanı boş ise size verdiğimiz “59413853” referans kodunu girmeyi ihmal etmeyiniz (Aksi taktirde Hediyeyi alamazsınız)

3- Ardından ekrandaki formu doldurunuz ve kayıt işlemini tamamlamak için e-postanızı doğrulayın.

5- Alım satım işlemlerinize başlamak için ve kimlik onayı kısmı için uygulamada ki ayarlar kısmına girince yukarıdaki HESABIMI ONAYLA kısmına basıyoruz ve ilk adım olan Kimliğimi Onayla kısmını doldurmamız için  kimliğinizin ön ve arka kısmını yüklemeniz doğrulama için yeterli olacaktır.

6- İkinci adım olarak ise ADRES ONAYI için e-Devlet’ten alınan ikametgahınızı yüklemeniz gerekli. Bunun içinse E-devlet arama kısmına “yerleşim ikametgah” yazıp adımları takip edip ilerleyip karşınıza çıkan belgenin neden verileceği kısmını “Kuruma ibraz” olarak seçip kurum adı kısmına ise “Bitexen” yazarak doğrulama işleminizi tamamlayabilirsiniz.

7- Son adım olarak ise birkaç soruluk müşteri tanıma formunu da doldurmanızın ardından bütün doğrulama işlemlerini bitirmiş olacak ve 5 BTXN Coin ve yapacağımız her işlemde %5 komisyon indirimi kazanacaksınız.

NOT: Hesabınıza 5 BTXN coin yansıması için aşağıdaki gibi 3 işleminde “Doğrulandı” yazması gerekiyor.

Tüm işlemler bittikten sonra hesabınız bu şekilde gözükmesi gerekiyor:

bitexen

Güven doğrultusunda bir kuşkunuz var ise Haluk Levent & Mario Balotelli bitexen borasının reklam yüzüdür.

BİTEXEN’İN bizlere sunduğu bu kazançlı işlem için çok memnuniyet duyup ve bunu herkesin görüp yapabilmesi adına böyle detaylı bir açıklama yapma gereği duyduk, herkese bol kazançlar diler, ülkemizde yaşanan bu Doğal Afetten dolayı da vefat edenlere Allahtan Rahmet yaralılara acil şifalar dileriz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle