Google Duo ve Meet’i birleştirmeyi planlıyor

Google News 8073933 416

Şirket, mevcut iki programın en iyisini alacak evrensel bir uygulama yayınlamayı planlıyor.

Rokuz22LQo8U81PrgKqQ8ZGRz0x1sn

İlişkilendirmenin ana fikri, Duo’daki kullanıcı deneyimini Meet’in kullanışlı işlevselliği ile birleştirmektir. Meet adı altında yeni bir uygulama yayınlanmalıdır. Duo’nun başlangıçta hızlı ve rahat görüntülü görüşme yapmak için bir araç olarak konumlandırıldığını, Meet’in ise video formatındaki iş konferansları için tasarlandığını belirtmekte fayda var.

Duo işlevi gelecekteki programda kalacaktır. Ana seçenekler içinde bir telefon numarasına yada e-posta adresine arama yapma, filtreler ve efektler uygulama, Asistan uygulaması vesilesiyle mesajlaşma ve sesli iletişim kurma yeteneği kalacaktır. Yazışma günlüğü, yazışma bilgileri ve mesajlar gelecekteki hizmetle senkronize edilir.

Buna mukabil, toplantı planlama, görüntülü arama yaparken sanal bir arka plan resmi seçme, konferanslar için metin sohbeti ve tüm konferans katılımcılarına medya içinde ne olduğu gönderme seçeneği gibi işlevler Meet’ten alınacaktır. Ayrıca güncellenen yazılımda çevrimiçi altyazıların etkinleştirilmesi, toplantı katılımcılarının sınırını 32’den 100’e çıkarma ve öteki tescilli hizmetlerle (Gmail, Takvim, Asistan) entegrasyon olacak.

Yeni birleşik hizmet bu senenin sonundan önce çıkacak.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle