Google Pixel 6 ve Pixel 6 Pro’nun tanıtım tarihi açıklandı

Google News 96db5 1186 cdd4aa3aafa99a96761962242665dc12 wi

 

Google sunumunun 19 Ekim’de gerçekleşeceği resmen doğrulandı. Etkinlik online olarak gerçekleşecek; Etkinliğin başlangıcı Moskova saati ile 20:00 olarak planlanmıştır. Sunumun ana başlığı, Twitter’daki resmi Google hesabındaki bir mesajda belirtildiği gibi, altıncı nesil Pixel amiral gemisi akıllı telefonların duyurusu olacak.

Şirket ilk kez Ağustos ayında cihazları gösterdi, aynı zamanda cihazların bazı özellikleri de belli oldu. Akıllı telefonların ana özelliği, Google’ın kendi geliştirmesi olan Soc Tensor yonga seti olacak. Pro versiyonu, 120 Hz yenileme hızına sahip 6.7 “kavisli bir ekrana, 4x optik zoomlu periskop” telefoto “ile ek bir üçüncü modüle sahiptir. Daha genç model, Full HD + çözünürlüklü düz 90 Hz 6.4” ekrana sahiptir. Akıllı telefon ayrıca, ikinci ultra geniş açılı sensörün daha büyük bir açıklığa sahip olduğu bir çift kameraya sahip ve bu da önceki modele kıyasla %150 daha fazla ışık yakalamayı mümkün kılıyor.

Ayrıca sunum, Android 12 güncellemesinin çıkış tarihini duyurmalı ve OLED ekranlı katlanabilir bir Pixel hakkında bilgiler de duyurulabilir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle