Sweatcoin Yürüdükçe Para – Kripto Para Kazan (DETAYLI ANLATIM)

Google News sweatcoin

Sweatcoin Uygulaması Nasıl Kurulur?

Öncelikle Sweatcoin resmi uygulamasını verdiğim linkten indirebilirsiniz.

  1. Sweatcoin Uygulamasını İndir
  2. Linke tıkladıktan sonra “Accept İnvite” butonuna tıklayın ve uygulamayı cihazınıza kurun.
  3. Uygulamayı açtıktan sonra uygulamanın adımlarınızı doğru bir şekilde sayabilmesi için istenilen izinleri verin.
  4. Ardından e-posta adresinizi onaylamanız gerekecektir. Başlık olarak You’ve earned free crypto “Sign up to claim” butonunu göreceksiniz oraya tıklayıp e-postanızı onayladıktan sonra Sweatcoin ve Sağlık kazanmaya başlayabilirsiniz 🙂

Sweatcoin uygulaması aracılığıyla adım atarak veya günlük 3 reklamı izleyerek Sweatcoin kazanabilirsiniz.

sweatcoin

Sweatcoin Nedir?

Sweatcoin, dünyanın en çok indirilen uygulamaları arasında yer alıyor. Siz adım attıkça Sweatcoin kazanmanıza olanak sağlayan uygulama Dünya Sağlık Örgütü, Amazon, Apple, Steam, Skate, Samsung gibi dünyanın en büyük kurum ve kuruluşlarının desteğini arkasına almayı başardı. Sweatcoin sağlıklı yaşam için yürüyüş yapmayı destekliyor.

2021 yılında kripto para piyasasına giriş yapmayı hedefleyen uygulama, tamamen ücretsiz. Sweatcoin platformunda 3 farklı yolla para kazanabilirsiniz. Bunlar şu şekilde:

  • Yürüyüş yaparak
  • Reklam izleyerek
  • Arkadaşlarınızı davet ederek

Online spor uygulaması olan Sweatcoin, attığınız adım sayısını kaydederek her 1,000 adımda ‘Sweatcoin’ olarak ödeme yapar. Ama elde ettiğiniz Sweatcoin’ler sadece uygulama içi ürün, tecrübe ve hizmet alımı için kullanabilirsiniz.

Tekliflerin günlük olarak değiştiği piyasada, sağlık uygulamalarından son teknoloji ürünlere kadar Sweatcoin’le anlaşmış firmalardan alabilirsiniz. İsterseniz, elinizdeki tüm Sweatcoinleri vakıfların açtığı kitlesel fonlama kampanyalarına bağışlayabilirsiniz.

Eskiden sadece dışarıdaki adımlarınızı ölçen Sweatcoin, 2019’dan beri tüm adımlarınızı ölçüyor.

Son söz olarak uygulama güven veriyor ve kullanımı gayet basittir. Uygulama insanları yürüyüşe ve spora teşvik ettiği için bence çok iyi + olarak sizi ödüllendirdiği için bence kimse buna yüz çevirmeyecektir.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle