Village City Town Building Sim v1.6.0 MOD APK — PARA HİLELİ

Şehir kurma ve simülasyon oyunu sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, eski tip evleri geliştirerek modern çağı yakalayan ve teknolojik aletler ile şehrinizi muhteşem bir hale getirebilirsiniz.
Geliştirici
Sparkling Society
Güncellendi
2 Mart, 2022
Boyut
49.9 MB
Sürüm
1.6.0
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Village City Town Building Sim v1.6.0 MOD APK PARA HİLELİ, şehir kurma ve simülasyon oyunu sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Sparkling Society stüdyosunun üstlendiği android oyun platformun popüler şehir kurma oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız kasabada geliştirmeler yaparak, teknolojik ve modern bir şehir yaratmaya çalışmaktır. Village City Town Building Sim v1.6.0 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, eski tip evleri geliştirerek modern çağı yakalayan ve teknolojik aletler ile şehrinizi muhteşem bir hale getirebilirsiniz. Modern eşyalar ve evler, şehrinize teknolojiyi getirerek halkınız mutlu etmek, yükseltmeler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça her şeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Village City Town Building Sim v1.6.0 MOD BİLGİSİ

NOT: Harcadıkça artar.

Sınırsız PARA Hileli

Sınırsız ELMAS Hileli

Village City Town Building Sim v1.6.0 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

🌟50 seviye daha eklendi! Artık maksimum seviye 100'dür.
🌟Artık bir sonraki Forge Powerstones etkinliğinin ne zaman geleceğini kolayca görebilirsiniz.
🌟Şehrinizi nasıl geliştireceğinizi bilmek ister misiniz? Şehrinizin iyileştirilmesi gereken yerleri belirtmek için bildirimler ve ipuçları ekledik.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle