Dark Rage v3.2.2 FULL APK — TAM SÜRÜM

Nihai RPG aksiyon macerası Dark Rage'e hoş geldiniz! Efsanevi yaratıklar, zorlu düşmanlar ve hain engellerle dolu tehlikeli bir dünyada heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Doğaüstü güçlere sahip bir kahraman olarak göreviniz, krallığı tehdit eden kötü güçleri yok etmektir.
Geliştirici
ColdTeam
Güncellendi
4 Eylül, 2023
Boyut
38.17 MB
Sürüm
3.2.2
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Nihai RPG aksiyon macerası Dark Rage’e hoş geldiniz! Efsanevi yaratıklar, zorlu düşmanlar ve hain engellerle dolu tehlikeli bir dünyada heyecan verici bir yolculuğa çıkın. Doğaüstü güçlere sahip bir kahraman olarak göreviniz, krallığı tehdit eden kötü güçleri yok etmektir.

Güçlü patronları yenmek ve yeni alanların kilidini açmak için çeşitli silahlar, büyüler ve özel yeteneklerle yoğun çatışmalara katılın. Kahramanınızın görünüşünü, becerilerini ve teçhizatını oyun tarzınıza uyacak şekilde özelleştirin ve nihai savaşçı olun.

Dark Rage, oyunun dünyasını hayata geçiren çarpıcı grafiklere, gerçekçi animasyonlara ve sürükleyici ses efektlerine sahiptir. Öğrenmesi kolay kontroller ve sezgisel oynanış ile bu oyun hem sıradan hem de zorlu oyuncular için uygundur.

Dark Rage v3.2.2 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

Tam sürüm apk

Dark Rage v3.2.2 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapıldı

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle