Mortal Crusade v2.4.3 FULL APK — TAM SÜRÜM

Tehlike ve heyecanla dolu büyüleyici bir maceraya hazır mısınız? Sizi gizli hazineler, tehlikeli yaratıklar ve sürükleyici hikayelerle dolu fantastik bir dünyada bir yolculuğa çıkaracak birinci sınıf aksiyon RPG'si Mortal Crusade'den başkasına bakmayın.
Geliştirici
ColdTeam
Güncellendi
5 Eylül, 2023
Boyut
32.87 MB
Sürüm
2.4.3
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Tehlike ve heyecanla dolu büyüleyici bir maceraya hazır mısınız? Sizi gizli hazineler, tehlikeli yaratıklar ve sürükleyici hikayelerle dolu fantastik bir dünyada bir yolculuğa çıkaracak birinci sınıf aksiyon RPG’si Mortal Crusade’den başkasına bakmayın.

Cesur bir şövalye olarak, güçlü düşmanları alt etmek ve yüksek tempolu, gerçek zamanlı savaşa girmek için çeşitli silahlara ve becerilere erişebileceksiniz. Kılıç ve kalkan tekniklerinden yıkıcı büyülere kadar, Mortal Crusade her savaşçıya uygun çeşitli oyun stilleri sunuyor.

Çarpıcı yüksek kaliteli piksel grafiklerle, yemyeşil ormanlardan hain zindanlara kadar karşılaştığınız her ortam, ayrıntı ve atmosfer açısından zengindir. Oyunda ilerledikçe ve güçlü patronları yendikçe, deneyim kazanacak ve görevinizde size yardımcı olacak yeni yetenekler ve silahların kilidini açacaksınız.

Mortal Crusade, kendilerini zengin ayrıntılara sahip dünyalara kaptırmayı ve heyecan verici zorluklara göğüs germeyi sevenler için mükemmel, nihai aksiyon RPG macerasıdır. Hemen indirin ve bu büyüleyici oyunda cesur şövalye olarak yolculuğunuza başlayın.

Mortal Crusade v2.4.3 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM APK

Mortal Crusade v2.4.3 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapılmıştır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle