Idle Miner Tycoon v3.96.0 MOD APK — PARA HİLELİ

İşletme ve idle oyunları sevenler için tavsiye ettiğim MOD APK ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede maden işletmenizi kolayca genişletebilir, değerli madenleri kolayca çıkara bilirsiniz.
Geliştirici
Kolibri Games
Güncellendi
3 Ağustos, 2022
Boyut
150.4 MB
Sürüm
3.96.0
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
4.15.1 153.3 MB 4.4 ve sonrası -
4.14.1 153.3 MB 4.4 ve sonrası -
4.13.0 153.3 MB 4.4 ve sonrası -
4.12.0 152.9 MB 4.4 ve sonrası -
4.8.0 153.0 MB 4.4 ve sonrası -
4.5.0 154.0 MB 4.4 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Idle Miner Tycoon v3.96.0 MOD APK PARA HİLELİ, işletme ve idle oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Kolibri Games firmasının üstlendiğ android oyun platformunun popüler maden işletme oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimine sahip olduğunuz karakter ile birlikte size verilen maden yerini işletmek olabildiğince aşağıya inerek değerli mücevherler, altınlar çıkarmak ve işletmenizi büyütmektir. Idle Miner Tycoon v3.96.0 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli şekilde sunuyorum bu sayede maden işletmenizi kolayca genişletebilir, değerli madenleri kolayca çıkara bilirsiniz. Farklı çalışanlar, madenler, yerin yüzlerce metre altı ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

 

Idle Miner Tycoon v3.96.0 MOD APK — PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Not: Paranız harcadıkça artar.

Sınırsız PARA Hileli

Idle Miner Tycoon v3.96.0 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Madenci simulasyon oyunu ile mağaranı kaz, altın kazan ve endüstri kralı ol! Madenini ve atıl kazancını idare ederek endüstri kralı ol!
Idle Miner Tycoon oyunu ile boşta madenci simulasyon oyununu oynamaya başla ve mağaranda derinlere inerek altın kazanmaya başla.

Mağara kazma oyunu ile endüstri lideri olman işten bile değil! Şimdi kazma küreği eline alarak küçükten başla, zamanla kendini ve ekipmanlarını geliştirerek işini büyüt ve tüm dünyaya nasıl madencilik yapılacağını göster!