MOD

Battlecruisers v6.2.28 MOD APK — PARA HİLELİ

Çevrimiçi oyuncu vs oyuncu burada! Bu sürekli gelişen gerçek zamanlı taktiksel savaş oyununda kısa stratejik düellolarda "dost-düşmanlarınızı" patlatın.
Geliştirici
Mecha Weka
Güncellendi
27 Mart, 2024
Boyut
237.5 MB
Sürüm
v6.2.28
Gereksinimler
Android 5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Battlecruisers v6.2.28 MOD APK – PARA HİLELİ , gemi savaş, savunma ve taktik oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz yapımcılığını Mecha Weka stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız savaş gemisi – robotlar ile bulunduğunuz görevlerde düşman hedeflerini imha etmek ve bölüm sonuna ulaşmaktır. Battlecruisers içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, premium hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, düşman akınlarını yok edebilirsiniz. Onlarca aşama, güçlü mühimmatlar, tehlikeli rakipler ve dahası sizleri bekliyor. Battlecruisers v6.2.28 sürümünde hatalar için düzeltmeler yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Battlecruisers Play Store’da 8.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

Su Altında Kalan Dünya, 2732: ‘Olay’ın ardından et insanları bencillikle hareket etmeyi bırakıp biyolojik olarak parçalanmaya karar verdikleri için dünyayı artık robotlar yönetiyor. Robotlar, şeyler inşa etmek, toplumu ayakta tutmak ve savaş yapmak için yapıldı – ve işte tam olarak bunu yapıyorlar.

Savaş Kruvazörünüzde inşa ettiğiniz her şey bağımsız olarak çalışır: Taretler, Fırkateynler ve Savaş Gemilerinden Topçu, Nükleer Fırlatıcılar ve oyunu sonlandıran Ultrasilahlara kadar. Daha fazla Drone İstasyonu oluşturdukça daha hızlı inşa edersiniz. İşte bu kadar basit.

Ödüllü tek oyunculu hikaye, 40 seviye boyunca tüm cephaneliğinizi kilidi açacak. Liman etrafında bir sevinç gezisi için 2 kilometre uzunluğunda yüzen bir süper silahı ödünç alan C sınıfı bir hizmet robotu olan Charlie olarak oynayın. Çalınan Savaş Kruvazörü, kamusal rezilliği iyi karşılamayan UAC Başkanı’na ait. Bu komik bir şekilde, giderek daha kurnaz ve daha iyi silahlanmış düşman Savaş Kruvazörleri serisiyle karşılaşacağınız sonsuz bir yıkım sarmalını ateşliyor.

Sonsuz son oyununda, çok oyunculu savaş arenalarında benzersiz avantajlar, ödüller ve koşullarla piromaniğinizi tatmin edin. Her yıl daha fazla ve daha fazla silahın keşfedildiği sonsuz bir silahlanma yarışına katılın.

Savaş ganimetlerini robot exoskeletaları, yeni yıkıcı silahlar ve en önemlisi alaylar satın almak için kullanın. Tüm C sınıfı ve üstü robotlar, alayın en yüksek savaş biçimi olduğunu bilir.

Battlecruisers v6.2.28 MOD APK — PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Para Hileli

Battlecruisers v6.2.28 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Oyun artık yükleme ekranında takılmıyor
Donanım doğru sayıda yapıyı gösteriyor
Sağlam bina sağlık çarpanı düşürüldü: 10x -> 5x

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle