QuickArt v2.1.6 PREMİUM MOD APK — TÜM ÖZELLİKLER AÇIK

Modaya uygun yaratıcı fotoğraf efektleriyle, harika gerçek zamanlı kesme kamera ve hayal gücünün ötesinde tek dokunuşla fotoğraf düzenleme. Sizinle profesyonel arasındaki mesafe yalnızca Hızlı Sanat Kamerası ve Şablonu kadar! Fotoğraflarınızı öne çıkaracak gizli silah!
Geliştirici
Photo Technical Studio
Güncellendi
4 Eylül, 2023
Boyut
51.93 MB
Sürüm
2.1.6
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

=== AI Magic, Tarzınızı Gösterin ===

【Karikatür portreler】
Portre fotoğraflarınızı otomatik olarak Disney çizgi filmi, eskizler, tuvaller, baskılar vb. gibi çeşitli sanatsal stillere dönüştürün.

【Gerçek Zamanlı Kesme Kamerası】
Yeşil ekran olmadan, kesme kamerası kişi ve arka planı gerçek zamanlı olarak ayırt ederek farklı stereoskopik sahnelere ve tasarımlara anında geçiş yapmanızı sağlar. Bu çok eğlenceli! Ayrıca yeni bir efekt de var: sizi objektifte daha güzel hale getirmek için orijinal arka planla aranıza çarpıcı bir üç boyutlu ışık efekti ekleyin.

【Modaya uygun şablonlar, aynı stili yaratın】
Acemi kurtar! Mükemmel tek dokunuşla fotoğraf düzenleme şablonu, herkes saniyeler içinde başyapıt yapabilir! Her şablon, kesme, stereo arka plan, stereo ışık efekti, katmanlı filtreler, sanatsal efektler ve yüksek sınıf filtreleri otomatik olarak entegre eder. Tek bir tıklama ile kolayca stil fotoğraflarınızı oluşturabilir ve sosyal ağların modasına yön verebilirsiniz!

【Çift pozlama, fotoğraf şaheseri yaratın】
Tek tıklamayla çift pozlama, sıkıcı işlemlere veda edin, gişe rekorları kıran sanat filmleri elde etmek kolay! Çarpıcı ve gizemli bir görsel efekt yaratmak için portreleri ve çeşitli resimleri üst üste getirin ve hemen çarpıcı ve rüya gibi yeni bir çalışma oluşturun!

【Akıllı kesme, stereo arka planı değiştir】
AI otomatik kesme, Quick Art özel olarak oyulmuş posterler, Van Gogh Polaroid, mektup alanı, doutone gibi stereo arka planlar ve ayrıca tropik bitkiler, çiçek illüstrasyonları, minimalist simetri vb. . Sadece bir dokunuşla tarzınızı yaratın!

【Stereo ışık efekti, atmosferi yükseltin】
Güzel stereo ışık efekti, fotoğrafın atmosferini anında iyileştirir, sizi havai fişekler, gökkuşakları veya kuzey auroralarıyla çevrili hale getirir, fotoğrafın retro aksaklıklarına veya ışık sızıntılarına neden olur, fotoğrafın mercek parlaması veya ışıltılı ışıltısı ile noktalı olmasını sağlar. Böyle harika efektler, gelin ve deneyin!

【Ayrı kişiler ve arka plan, kısmi düzenleme】
Quick Art’ın özel özelliği, insanları arka plandan ayırır, insanlara ve arka plana farklı filtreler ve efektler ekler, bu da ilhamın anında patlamasını sağlar! Her türlü çılgın fikri kolayca gerçekleştirin ve yaratıcı hissedin!

【Profesyonel Ayar Araçları】
Zengin gelişmiş renk ayarlama araçları, parlaklık, kontrast, doygunluk, renk sıcaklığı vb. dahil bir profesyonel gibi düzenleyin. Ayrıntıların her ayrıntısını kolaylıkla kontrol etmenize yardımcı olur!

QuickArt v2.1.6 PREMİUM MOD APK — TÜM ÖZELLİKLER AÇIK MOD BİLGİSİ

Tüm özellikler açıktır.

QuickArt v2.1.6 PREMİUM MOD APK — TÜM ÖZELLİKLER AÇIK Yenilikleri

Filtrelerin ve grafiti fotoğraflarının tek tıkla kullanımıyla son derece kullanışlı kamera hizmetini deneyimleyin

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle