MOD

Ev Egzersizleri Ekipmansız Pro v113.26 MOD APK PREMİUM — ÜCRETSİZ FULL

Video animasyon 3D'ye göre tüm egzersiz kılavuzları (Anlaması kolaydır) Bu uygulama, abs, göğüs, bacaklar, kol yanı sıra vücut eğitimi için egzersizleri içerir. Tüm egzersizler, uzmanlar tarafından tasarlanmıştır. Ekipmana gerek yok, bu yüzden spor salonuna gitmeye gerek yok. Her gün sadece birkaç dakika sürmesine rağmen, kaslarınızı etkili bir şekilde tonlayabilir ve evde altı paket abs alabilirsiniz.
Geliştirici
Tehlike Stüdyosu
Güncellendi
5 Mart, 2024
Boyut
40.00 MB
Sürüm
v113.26
Gereksinimler
Android 5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Ev Egzersizleri Ekipmansız Pro v113.26 MOD APK PREMİUM — ÜCRETSİZ FULL, tüm ana kas gruplarınız için günlük egzersiz rutinleri sağlar. Her gün sadece birkaç dakika içinde, spor salonuna gitmek zorunda kalmadan kas inşa edebilir ve evde egzersiz yapabilirsiniz. Ekipman veya koç gerekli değildir, tüm egzersizler sadece vücut ağırlığınızla yapılabilir.

Ev egzersizimizle uğraşın ve vücudunuzda sadece birkaç haftada bir değişiklik farkedeceksiniz.

Özellikler
* Isınma ve germe planı
* Kayıtlar otomatik olarak ilerleme kaydeder ve geçmiş kolayca izler
* Grafik ağırlık izi
* Hatırlatma egzersiz devam devam
* Detaylı video 3D animasyon
* Kilo ve vücut geliştirme için yemek planı
Vücut Geliştirme Uygulaması
Bir vücut geliştirme uygulaması mı arıyorsunuz? Bizim yapı kas uygulamasını deneyin! Bu inşa kas uygulaması etkili kas geliştirme egzersiz vardır ve tüm kas bina egzersiz uzman tarafından tasarlanmıştır.

Eğitim Uygulamasını Isın
Isınma, daha iyi performans ve daha az yaralanmalar için kritik öneme sahiptir, ancak gerginlik biraz daha isteğe bağlı bir ekstradır – bunu yapabiliriz, bunu yapmalıyız, ancak bunu yapmamak çoğu kez sorunlara neden olmaz. Yine de şiddetle tavsiye edilir.

Antrenman Uygulaması
Sadece bir kas uygulaması değil, aynı zamanda bir kuvvet antrenmanı uygulaması. Eğer kas bina egzersiz, kas bina uygulamaları veya kuvvet antrenmanı uygulaması arıyorsanız, bu kas bina uygulamaları kas bina uygulamaları arasında bulabileceğiniz en iyisidir.

Erkekler için Ev Egzersizleri
Erkekler için etkili ev egzersizleri ister misiniz? Erkekler için evde egzersiz yapmak için farklı ev egzersizleri sağlıyoruz. Erkekler için ev egzersiz kısa sürede altı paketi abs almanıza yardımcı olduğu kanıtlanmıştır. Sizin için en uygun olan erkekler için ev egzersiz bulacaksınız. Erkekler için ev egzersizimizi şimdi deneyin!

Yağ Yakma Egzersizler ve Hiit Egzersizler
Daha iyi vücut şekli için en iyi yağ yakma egzersizler ve hızlı egzersizler. Yağ yakma egzersizleriyle kalori yakmak ve en iyi sonuçları almak için egzersiz programlarıyla birleştirin.

Çoklu alıştırmalar
Şınav, ağız kavgası, oturmak, tahta, çıtır, duvar oturmak, zıplamak, triceps dips, akciğerler …

Fitness koçu
Tüm egzersizler profesyonel fitness eğitmenleri tarafından tasarlanmıştır. Cebinizde kişisel bir fitness antrenörü gibi egzersiz yaparak egzersiz yapın! 3D video eğitimleriyle anlaşılması kolay ve kolaydır

Unutmayın:
Fiziksel durumunuz için en iyi egzersizi tanımak için doktorunuza danışın.
Fiziksel egzersiz öncesinde ve sonrasında hidratlı hale getirin.
Kas yaralanmaları önlemek için önce 15 dakika ısıtın.
Egzersizinizi bitirdikten sonra 10 dakika esneme yapın.

Ev Egzersizleri Ekipmansız Pro v113.26 MOD APK PREMİUM — ÜCRETSİZ FULL MOD BİLGİSİ

ÜCRETSİZ/PARASIZ/FULL

Ev Egzersizleri Ekipmansız Pro v113.26 MOD APK PREMİUM — ÜCRETSİZ FULL Yenilikleri

Hata Düzeltmeleri

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle

ETİKETLER