MOD

Solar Smash v2.3.2 MOD APK — KİLİTSİZ

Evrenin gücünü açığa çıkarın ve nihai fizik tabanlı sanal alan simülasyon oyunu Solar Smash ile destansı bir yaratıcı yıkım yolculuğuna çıkın!
Geliştirici
Paradyme Games
Güncellendi
7 Şubat, 2024
Boyut
128.75 MB
Sürüm
2.3.2
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

🌌 Evreni Simüle Edin: Doğanın güçlerinden yararlanın ve uzayın sınırsız genişliğini keşfederken kozmik bir mimar olun. En küçük asteroitlerden devasa gaz devlerine kadar kendi gezegen sistemlerinizi yaratın ve özelleştirin.

🪐 İki Heyecan Verici Oyun Modu:

Planet Smash: 50’den fazla farklı silahla gezegenleri ve ayları yok edin! Lazerler, meteorlar, nükleer silahlar, antimadde füzeleri, UFO’lar, savaş gemileri, uzay savaşçıları, raylı tüfekler, kara delikler, uzay shibasları, yörüngesel iyon topları, süpernovalar, lazer kılıçları, dev canavarlar, göksel varlıklar ve hatta kalkanlar ve savunma uyduları gibi savunma silahları arasından seçim yapın . Halka dünyalar ve gezegensel güç alanlarına sahip dev aylar gibi yapay mega yapılara sahip hem tanıdık güneş sistemlerinde hem de egzotik yıldız sistemlerinde yolunuzdaki her şeyi yok edin.

Solar System Smash: Fizik simülasyonlarının derinliklerine dalın ve kendi Güneş sistemimiz de dahil olmak üzere üç yıldız sisteminden biriyle oynamanıza izin veren bir modda yaratıcılığınızı açığa çıkarın. Veya gezegenlerle tamamlanan kendi yıldız sistemlerinizi yaratın ve yörüngelerini ayarlayın. Gezegensel çarpışmalarla deneyler yapın, yörüngeleri bozacak kara delikler oluşturun ve sonsuz kozmik simülasyonlara katılın.

🌠 Gerçekçi Fizik: Bilimsel olarak doğru yerçekimi etkileşimlerinin ve gök mekaniğinin nefes kesici güzelliğini deneyimleyin. Gök cisimlerini çarpışma rotalarına yerleştirirken, hayal gücüne meydan okuyan dehşet verici olayları tetiklerken, her eyleminizin hayranlık uyandıran sonuçlarına tanık olun.

☄️ Yaratıcılığınızı Serbest Bırakın: Şekillendireceğiniz ve yeniden şekillendireceğiniz sizin evreniniz! Dilediğiniz gibi inşa edin, deneyin ve yok edin. Dünyalar yaratma veya onları yok etme gücü sizin elinizde. Kozmik hakimiyet arayışınızda ne yaratacak ve neyi yok edeceksiniz?

🌟 Daha Önce Hiç Olmadığı Gibi Yıkım: Gezegenleri parçalayın, süpernovalara neden olun ve yollarına çıkan her şeyi tüketen kara delikler yaratın. Kaosu kucaklayın ve kozmik başyapıtlarınızın toza dönüşmesine tanık olmanın içten tatminini yaşayın.

🎮 Sezgisel Kontroller: Hem yeni başlayanlar hem de deneyimli oyuncular için tasarlanmış kullanımı kolay kontrollerle evrene dalın. Evrenin sonsuz alanlarını keşfedin ve hayal gücünüzün çılgına dönmesine izin verin.,

Uyarı
Bu oyunda, ışığa duyarlı epilepsisi veya diğer ışığa duyarlı rahatsızlıkları olan kişiler için uygun olmayabilecek yanıp sönen ışıklar bulunmaktadır. Oyuncunun takdir yetkisi tavsiye edilir.

Solar Smash v2.3.2 MOD APK — KİLİTSİZ MOD BİLGİSİ

KİLİTSİZ

Solar Smash v2.3.2 MOD APK — KİLİTSİZ Yenilikleri

2.3.2
bug fixes

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle