Mighty Party v1.86 MOD APK — MEGA HİLELİ

Mighty Party, aksiyon, strateji, savaş rpg ve sıra tabanlı rol yapma oyunlarını birleştirmenin mükemmel bir örneği olan sıra tabanlı bir strateji RPG'sidir. Devasa Çevrimiçi Rol Yapma Oyunları dünyasında sizin için harika bir deneyim yaratmak için farklı türlerden en iyilerini aldık.
Geliştirici
PANORAMIK GAMES LTD
Güncellendi
8 Ağustos, 2022
Boyut
129.4 MB
Sürüm
1.86
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Dünyanın her yerinden mobil oyunculara meydan okuyun, savaş alanlarında düşmanlarınızı ezin ve zirveye çıkın! Savaş satranç RPG oyunları hakkındaki düşüncelerinizi değiştireceğiz!

Rastgele engellere sahip çeşitli savaş alanları ve benzersiz bonuslara sahip farklı kahramanlar
strateji becerilerinizi geliştirmek için. Haritayı keşfedin, güçlü patronları ve güçlü büyülü yaratıkları alt edin, hikayenizi oluşturun, görevleri kabul edin ve bir yolculuğa çıkın!
Güçlerinizi toplayın ve Güçlü Partinizi Zafere götürün!

Eşsiz yeteneklere ve destansı sihir ve dövüş becerileri kombinasyonlarına sahip yüzlerce kahramanı ve canavarı toplayın ve geliştirin. Ekipmanlarını ve becerilerini yükseltin, yeni kostümlerine ve yeteneklerine hayran kalın, ekibinizi güçlendirin! Savaşçılar, Şövalyeler, Ölümsüz, Büyücüler, Elfler, Ejderhalar, Orklar – aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce büyülü yaratık ve sayısız karakter var!

Binlerce kart kombinasyonuyla kendi saldırı ve savunma sıra tabanlı stratejinizi planlayın, çünkü güçlü kahramanlar tek başına sizi ancak bir yere kadar götürebilir. Aklını kullan, taktik ve strateji bul, kaba kuvvet kullan ve düşmanlarını öldür!

En değerli ganimetler için rakipleri ve patronları ezmek ve savaş satrancı RPG galiplerinin tacını talep etmek için lonca ve klanlardaki diğer oyunculara katılın!

Daha iyi bir görünüm ve yetenekler için savaş lordunuzu geliştirin ve onları kahramanlar ve canavarlardan oluşan savaş satranç destenizle birleştirin.

Destansı sıra tabanlı strateji sıra tabanlı Boşta RPG savaş satrançını deneyimlemek için oyunu ücretsiz indirin ve bu savaş satrancı sıra tabanlı stratejide heyecan verici bir maceraya atılın!

Bazı özellikler:
● Savaş satrancında dünyanın her yerinden diğer oyunculara meydan okuyun!
● Hepsini fethetmek için lonca ve klanlardaki diğer oyunculara katılın!
● Kahramanınızın seviyesini yükseltin!
● Mükemmel stratejinizle gelin!
● Muhteşem grafikler ve çok çeşitli konumlar!
● Gerçek zamanlı olarak PVP savaşları!
● Herhangi bir anda afk olmayı deneyebilirsiniz – sorun değil! Hatta savaş arenalarında bir AFK Kahramanı olmayı deneyebilirsiniz! Ama başarılı bir afk oyuncusu olacak mısın? bilmiyoruz.

Daha fazla özellik:
● Sıra tabanlı ve hızlı tempolu yenilikçi savaş sistemi. Gerçek strateji ve taktikler!
● Sonsuz savaş kombinasyonları için düzinelerce savaş kahramanı.
● Eşsiz savaş becerilerine sahip Epik Savaş Lordları.
● Büyüleyici PVP (Sıralı Savaşlar, Kavga, Arena maçları, Turnuvalar, Hayatta Kalma, Baskınlar, Etkinlikler vb.) harika ödüllerle!
● Ülke çapında destansı bir hikayeye sahip tek oyunculu kampanya. Gerçek bir kahramanın Yolculuğu!
● Çim Savaşları, lonca ittifakınızın en değerli bölgeleri kazanmak için birliklerini rakiplerine karşı kullanarak savaştığı bir oyun modudur. Loncayı zafere hazırlayın!
● Güçlü kahramanları geliştirmenin birçok yolu: onları seviyelendirin, başkalarıyla birleştirin, onları Efsanevi kahramanlara dönüştürün veya Çim Savaşları becerilerini yükseltin!

Büyülü ve Efsanevi Sandıklar alın. Yeni savaş Kahramanları toplayın ve Geliştirin. Güçlü Partinizi toplayın. PVP savaşlarında diğer oyuncularla çatışın. En güçlü Lonca İttifakına veya Klana katılın. Herkesin en güçlü rakibi ol!

Mighty Party v1.86 MOD APK — MEGA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Oyunu açtıktan sonra MOD menüsü aktif olabilmesi için oyuna izin vermeniz gerekiyor izin verdikten sonra oyunu tekrar açın ve sol üstte apk delisi logosuna tıklayarak MOD menüsünü açabilirsiniz.

MOD ile ilgili yaşanan herhangi bir BAN sebebinden sorumlu değiliz. Risk size aittir. İpucu vermem gerekirse belli etmemeye (abartmamaya) çalışın

VİP Level hilesi

Seviye Atlama Altın Maliyeti Hilesi

Sınırsız para ve elmas hileli [MAX 60,000] (Ban riski yüksek) kullanıcaksanız 10,000 ve altını kullanın

Otomatik oynama hileli

MOD menüde saydıklarımın daha fazlası mevcuttur. MOD menüsünün oyundaki Türkçe karşılığını uyuşturmadığım için ve terimlerini yazmak saçma olacağından dolayı ingilizce olarak menüyü kullanacaksınız. (Zaten oyunu oynayanlar MODların ne işe yarayacağını anlayacaktır.)

 

Mighty Party v1.86 MOD APK — MEGA HİLELİ Yenilikleri

Çeşitli hata düzeltmeleri.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle