Fitness & Vücut Geliştirme v3.4.6 PREMİUM APK — TÜM KİLİTLER AÇIK

Spor yapmaya başlayanalar için kesinlikle denemenizi tavsiye ettiğim yapımcılığını VGFIT stüdyosunun üstlendiği harika uygulamalarından birisidir.
Geliştirici
VGFIT LLC
Güncellendi
9 Temmuz, 2023
Boyut
51.09 MB
Sürüm
3.4.6
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
3.3.5 50.4 MB 4.4 ve sonrası
2.9.8 61.7 MB 4.4 ve sonrası

Açıklama

Bugün, uzmanlardan oluşan bir grup tarafından özellikle sizin için geliştirilmiş olan yepyeni bir uygulamayı sunuyoruz – Fitness & Bodybuilding! Fitness & Bodybuilding kısa süre içerisinde mükemmel sonuçlar elde etmenize yardımcı olacak. Vücudunuzu arzu ettiğiniz gibi şekillendirin. Bu uygulama size mümkün olan en iyi sonucu sağlamaya yardımcı olmak için bir dizi egzersiz ve onların ayrıntılı bilgilerini içerir. Fitness & Bodybuilding ile vücut çalışın! Yeni bir yaşam tarzına adım atmanın, daha iyi görünmenin, eskisine göre daha çekici olmanın ve – hepsinden önemlisi – daha sağlıklı olmanın zamanı şimdi!

Fitness ve Vücut Geliştirme, Vücut Geliştirme, Kuvvet Antrenmanı, Kas Tonu, Genel Kondisyon ve Güç Kaldırma için önceden ayarlanmış egzersiz planları sağlayan yenilikçi ve güçlü bir fitness uygulamasıdır.
Size rehberlik etmek ve çekirdek gücünüzü oluşturmanıza, istenmeyen kilolarınızı eritmenize ve performansınızı artırmanıza yardımcı olmak için buradayız.
Kullanıcı dostu bir arayüz, herkesin en önemli kas gruplarını eğitmek için egzersizlerden tam olarak yararlanmasını sağlar. Sadece geleneksel antrenörünüzün yerini almakla kalmayacak, aynı zamanda antrenmanınız hakkında kesin analizler yapmak için performanslarınızı basit bir şekilde takip etmenizi sağlayacaktır. Ve bu, 7/24/365 erişilebilen en iyi kişisel antrenörün avucunuzun içinde olması gibidir.

Fitness ve Vücut Geliştirme, yeni bir aktif yaşam tarzı başlatmak, sağlıklı alışkanlıklar edinmek ve harika hissetmek isteyenler içindir.
Antrenmanlarınızı yeni egzersizlerle karıştırarak ve mevcut ekipmanınızın kullanımını en üst düzeye çıkararak spor salonu veya ev seanslarınızı taze ve eğlenceli tutacağız. Antrenmanlar arasında, antrenman planınız seanslar arasında yoğunluğu (ağırlık) ve hacmi (setler/tekrarlar) değiştirerek fitness kazanımlarını en üst düzeye çıkaracaktır. Antrenman planlarınızda hiçbir kas grubu bırakılmaz

Fitness ve Vücut Geliştirme, yeni bir aktif yaşam tarzı başlatmak, sağlıklı alışkanlıklar edinmek ve harika hissetmek isteyenler içindir.

Antrenmanlarınız için Fitness ve Vücut Geliştirme uygulamasını seçerek şunları elde edersiniz:
– Her kas grubu için etkili egzersizler;
– Her egzersizin ayrıntılı açıklaması;
– Yüksek kaliteli fotoğraf ve video rehberliği;
– İlgili kasların görüntüleri;
– Hedeflerinize özel önceden ayarlanmış antrenmanlar;
– Özel egzersizlerinizle kendi antrenmanınızı ekleme ve fotoğraf ekleme yeteneği;
– Antrenmanlarınız, setler, tekrarlar ve ağırlıklar için Dahili Günlük;
– Dahili zamanlayıcı ve takvim;
– Performansınızın etkileşimli grafikleri ile tüm verilerinizin geçmişi;
– En hızlı destek;
– Sık güncellemeler;
– En iyi kişisel eğitmenler tarafından oluşturulan eğitim planları
– Kişiselleştirilmiş antrenman planınızda hiçbir kas grubu geride kalmaz.

Fitness & Vücut Geliştirme v3.4.6 PREMİUM APK — TÜM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

Tüm Kilitler Açık

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle