Westland Survival v2.5.1 MOD APK — MOD MENÜ HİLELİ

Vahşi Batı’da bir Kovboy olarak hayatta kal ve kanun adamı ol! Bu Batı temalı MMORPG oyununda hayatta kal, bir Lone Star korucusunun hayatını keşfet ve hızsızlarla kapış, Amerikalı Yerlileri ile ticaret yap, tuzaklar kur ve Meksika açmazında düello yap!
Geliştirici
Helio Games
Güncellendi
10 Şubat, 2022
Boyut
243.2 MB
Sürüm
2.5.1
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
5.3.1 409.3 MB 6.0 ve sonrası -
3.5.2 362.5 MB 6.0 ve sonrası -
1.2.0 233.3 MB 6.0 ve sonrası -

Açıklama

Westland Survival v2.5.1 EŞYA HİLELİ APK, Oyundaki amacınız bulunduğunuz vahşi batıda kendi yaşam alanınızı kurmak, eşya toplamak, haydutlara karşı mücadele etmek ve hayatta kalmaktır. Westland Survival oynunda yaşanan genel zorluklardan dolayı sizlere MOD APK yani vip hileli, split hileli ve bedava craft hileli olarak sunuyorum böylece karakterinizi rahatça geliştirebilir, dilediğiniz eşyayı yapabilir ve düşmanlarınıza karşı yenilmez olabilirsiniz. Westland Survival Play Store’da 10.000.000’dan fazla indirilmiştir. Onlarca eşya, detaylı craft sistemi, kasabalar ve dahası sizleri bekliyor. Westland Survival’da TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

★ Kendi Vahşi Batı çiftliğini inşa et
★ Tabanca ve tüfeklerle gangsterlerle savaş
★ Ağaç kesme, madencilik, geyik avı
★ Yeni eşyalar ve ekipmanlar yap
★ Binecek at yetiştir ve vahşi hayvanları evcilleştir

★ YAKINDA: Yüzlerce görev tamamla
★ YAKINDA: Değerli sandık bölgelerini keşfet
★ YAKINDA: Diğer kovboylara meydan oku

Westland Survival Hakkında

Muazzam Amerikan düzlüklerinin Vahşi Batısında kanunsuzlar ve hatta şerifler bile cesur adamları bir avuç dolar için satmaya hazır. Sınır öncüleri ve kelle avcıları Klondike ve Yukon’daki ünlü altın keşif alanlarına ve Texas veya New Mexico’daki büyük ovalara ve çöllere at arabaları ile yolculuk düzenledi.

Konvoyun bir haydut pususuna düştü ve yalnızca sen sağ kaldın, amansız öfkenle o silahşorları kesinlikle cellada götüreceksin! Veya derhal onları direk atlarının üzerinde vur!

Ama önce, gece için barınak inşa et, ok ve yay için ağaç kes hatta at nalları ve yerlilerle ticaret yapmak için biraz maden kaz. Belki sana biftek pişirmek için nasıl geyik avlanacağını gösterirler…

Kovboy, Vahşi Batı’daki bu olağanüstü seyahate başla! Yih-huu! 🤠

Westland Survival v2.5.1 MOD APK — MOD MENÜ HİLELİ Yenilikleri

Hikaye Güncellemesi
— Yeni IV. Bölüm — Maceralar bekliyor! Molly Kardeşlik ile güvende ama hâlâ uyuyor. Doktor çaresiz görünüyor. Gizemli bir şifacı onu iyileştirebilir mi? Thompson ise Kasabaya gelen yeni bir çete hakkında endişeleniyor… Butchery intikam almaya mı geldi?
— Kanyon Sınavları değişiklikleri — Daha zorlu ileri seviyeler ve çember şeklinde arena! Savaşa odaklan: yeniden doğma noktası artık doğrudan Kanyon'un içinde. Becerilerinle ruhları etkile!
— 114. Sv. — Zirveye ulaş!

DARALT