GameBase+ v7.0.0 PREMİUM MOD APK — TÜM EMÜLATÖRLER TEK BİR UYGULAMADA

GameBase+ ile PSP, PS, NDS, GBA, SNES, N64, Wii, GameCube, NES, GBC, Genesis, DreamCast, SegaCD, MAME, Neo Geo, Arcade, Game Gear, GB, WSC/WS, Atari 2600, PCE, SMS, Android'de NGP, MSX, MSX 2 oyunlarını tek bir uygulama ile oynayın.
Geliştirici
GameBase
Güncellendi
10 Nisan, 2023
Boyut
96.7 MB
Sürüm
7.0.0
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Sizi sürekli meşgul edecek ideal oyun uygulamasını aramaktan bıktınız mı? GameBase’den başkasına bakmayın. Oynamak için erişilebilen çeşitli oyun seçenekleriyle bu uygulama, farklı deneyim düzeylerine sahip oyuncular için ideal bir seçimdir. Peki GameBase’in en değerli yönleri tam olarak nedir? Daha derin bir göz atalım.

OYUN SEÇİMİ

Unutulmaması gereken ilk ve en önemli şey, GameBase’in rakipsiz bir oyun çeşitliliği sunmasıdır. Aralarından seçim yapabileceğiniz binden fazla oyunla herkes için bir şeyler var. İster yapboz oyunları, ister aksiyon oyunları veya ikisinin arasında bir oyun tercih edin, burada tercihlerinizi karşılayan en az bir oyun mutlaka vardır. Ek olarak, sürekli olarak yepyeni oyunlar piyasaya sürülüyor ve hiçbir zaman olasılıksız kalmamanızı sağlıyor.

KULLANICI DOSTU ARAYÜZ

GameBase+ uygulamasının düzeni, uygulamanın kendi içinde hareket etmeyi kolaylaştırır. Nasıl kullanılacağını bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz ve oynamak istediğiniz oyunu bulmak basit ve hızlı olacak. Ayrıca uygulama düzeni göze hoş geliyor, oyuna katılmadığınız zamanlarda bile eğlenceli hale getiriyor.

REKLAMSIZ

Bir oyunun ortasında çıkan reklamlar, olabilecek en sinir bozucu şeylerden biridir. Oyun deneyiminizi kesintiye uğratacak hiçbir reklam olmadığı için GameBase+ harikadır ve dikkatinizi dağıtan açılır pencereler veya kesintiler olmadan oyununuzun keyfini çıkarmaya konsantre olabilirsiniz.

GameBase+, arkadaşlarla oyun oynamayı kolaylaştırır, bu da bunu yapmanın her zaman daha keyifli olmasının birçok nedeninden biridir. Birçok oyun için mevcut olan çok oyunculu seçenekler sayesinde, aynı odada olmasanız bile arkadaşlarınızla ve ailenizle bağlantı kurarak birlikte oynayabilirsiniz.

OYNAMASI ÜCRETSİZ

GameBase+’ın ücretsiz olarak oynanabilmesi şüphesiz en çekici özelliğidir. Uygulamadaki oyunların hiçbirini oynamak için herhangi bir ücret gerekmediğinden, eğlenceli bir şey arayan herkes için uygun maliyetli bir alternatiftir.

BÜYÜK VİDEO OYUN KONSOLLARI VE BAŞLIKLAR ENVANTERİ

PSP, PS, NDS, GBA, SNES, N64, Wii, GameCube, NES, GBC, Genesis, Dreamcast, MAME, Neo Geo, Arcade, Game Gear, GB, WSC/WS, Atari 2600, PCE, SMS, NGP, MSX ve MSX 2, GameBase+’ın desteklediği platformlardan sadece birkaçıdır. Bu, her biri seçilebilecek oldukça geniş bir oyun yelpazesine sahip 30’dan fazla farklı platform anlamına gelir. Ayrıca, PS2 ve C64 için oyunlar içeren uygulama.

OYUN İNDİRMEK ÇOK BASİT

GameBase+ sayesinde oyun indirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. İstediğiniz oyunu seçin, “Al” düğmesine basın ve uygulama gerisini halleder. İndirilen tüm oyunlar “Getirme Kuyruğu”nda görünecektir. İndirme bittiğinde, oyunu “Başlat” listesinde bulabilirsiniz.

KULLANICI DOSTU ARAYÜZ

GameBase+ uygulamasının kullanıcı arayüzünün anlaşılması kolaydır, bu da uygulamanın içinde dolaşmayı çok kolaylaştırır. Oynamak istediğiniz oyunu bulmak hızlı ve basittir ve gerekli öykünücüyü yükledikten sonra, oyunu oynamak bir düğmeye tıklamak kadar basittir.

HER ZAMAN, HER YERDE OYNA

Klasik oyunları her zaman ve her yerden oynamak, GameBase+’ın en iyi özelliklerinden biridir. Akıllı telefonunuz veya tabletiniz varsa, en sevdiğiniz oyunları istediğiniz yerde, istediğiniz zaman oynayabilirsiniz.

ÖZELLEŞTİRİLMİŞ KONTROLLER

Son olarak GameBase+, zevkinize göre değiştirilebilen kontroller sağlayarak oyun deneyiminizi kişiselleştirmenize olanak tanır. Düğme düzeni tercihlerinize uyacak şekilde özelleştirilebileceğinden, tüm favori oyunlarınızı tam hatırladığınız gibi oynamak çok kolay olacaktır.

GameBase+ v7.0.0 PREMİUM MOD APK — TÜM EMÜLATÖRLER TEK BİR UYGULAMADA MOD BİLGİSİ

TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AKTİFTİR.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle