Warhammer 40,000 Tacticus v1.4.4 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Warhammer 40,000: Tacticus, Games Workshop'un Warhammer 40,000 Evreninin sonsuz çatışmasında geçen yepyeni bir sıra tabanlı taktiksel strateji oyunudur.
Geliştirici
Snowprint Studios AB
Güncellendi
12 Ocak, 2023
Boyut
156.8 MB
Sürüm
1.4.4
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Warhammer 40,000: Tacticus’ta, evrenin en güçlü savaşçılarından bazılarını, tam kontrol altında olduğun ve yalnızca üstün taktiklerin zafer kazandırabileceği yıldırım hızındaki taktik çatışmalara getiriyorsun. Birliklerini savaşa getirirken ve galaksiyi tüm direnişlerden arındırırken yeni taktiksel ihtimaller bulmak için koleksiyonunu birden fazla fraksiyon arasında genişlet!

Hem yeni oyuncular hem de Warhammer evreninin en sıkı hayranları, PvE Seferleri, PvP, canlı etkinlikler ve Lonca Baskınları da dahil olmak üzere birçok çeşitli oyun modunda ilerledikçe ve mücadele ettikçe Tacticus’ta zorluklarla karşılaşacak.

NİHAİ SAVAŞ TAKIMINI OLUŞTUR
Koleksiyonunu her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek seçkin bir savaşçılar topluluğu haline getirmek bir koleksiyoncu olarak senin görevin. Savaş alanındaki saldırılarını, zırhlarını ve yeteneklerini geliştirmek için kahramanlarını düşmanlarının elinden alınmış en iyi teçhizatla donat. Her savaşçı, her görev için ideal değildir; kimin terfi edeceğine dair önemli stratejik seçimler yap ve birbirini tamamlayan yeteneklere sahip takım arkadaşları seçerek savaştaki şansını en üst düzeye çıkar!

SIRA TABANLI SAVAŞLARA KATIL
Kadronu nasıl kuracağına dair stratejik seçim yalnızca başlangıç. Düşman kapandığında, galip gelmek için araziden ve konumlanmadan faydalanmanın yanı sıra birliklerinin silahlarını, belirli özelliklerini ve uzman yeteneklerini kullanman gerekiyor. Dövüş yeteneği her şeyden üstündür!

ZİRVEYE ÇIK
İttifaklarını akıllıca seç! Galaksinin en tehlikeli varlıklarından bazılarına karşı baskınlarda loncan içinde iş birliği yap. Amansız düşmanı alt etmek ve loncanın hakimiyetini küresel liderlik tablolarının tepesinde kurmak için loncanın tüm kahraman cephaneliğini ve taktiksel numaralarını kullanmalısın.

Warhammer 40,000 Tacticus v1.4.4 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız para hileli

Yüksek hasar hileli

Warhammer 40,000 Tacticus v1.4.4 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

- Re'vas'ın açılabileceği yeni "Çoğunluğun İyiliği İçin" etkinliği 22 Ocak'ta başlıyor
- Maugan Ra'nın açılabileceği "Ankakuşunun Yolu" etkinliği 12 Şubat'ta başlıyor
- Yeni Sefer savaşları: "Elit Indomitus"ta 17-24. savaşlar, "Elit Cadia'nın Düşüşü"nde 1-16. savaşlar
- Yeni "Güçlendirmeler" kuralları Turnuva Arenasına geliyor: Canlı eş zamanlı PvP etkinliği 26 Ocak - 9 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek
- Savaş Bileti için iyileştirmeler
- Tüm ayrıntılar için oyun içindeki notlara göz at!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle