Club Soccer Director 2022 v2.0.1 MOD APK — PARA HİLELİ

Futbol - maç ve takım yönetmek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz oyuncuları satın alarak kulübünüzü en iyi takımlardan biri yapabilirsiniz.
Geliştirici
Go Play Games Ltd
Güncellendi
12 Şubat, 2022
Boyut
91.4 MB
Sürüm
2.0.1
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.0.2 91.4 MB 5.0 ve sonrası -

Açıklama

Club Soccer Director 2022 v2.0.1 MOD APK PARA HİLELİ, futbol – maç ve takım yönetmek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını Go Play Games Ltd stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler takım yönetme uygulamasından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız takım ile birlikte maçlar yapmak, puanlar kazanmak ve rakip takımları yenmeye çalışmaktır. Club Soccer Director 2022 v2.0.1 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz oyuncuları satın alarak kulübünüzü en iyi takımlardan biri yapabilirsiniz. Zorlu maçlar, transfer edilmeyi bekleyen binlerce oyuncu, farklı takımlar ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

 

Club Soccer Director 2022 v2.0.1 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Büyük Kış Transfer Güncellemesi. En Son Oyuncu ve Personel Verileri. Yenİ ÖZELLİkLER Yedekleme Kaydetme Sistemi. Lig Haberleri. u23 Eşleşmeler. Basın Açıklamaları. İmzalama Duyuruları. Kaptan'ı seçin. Parça Aliciyi Ayarla'yı seçin. GELİŞTİRİLMİŞ. Eşleştirme Motoru. İzci Aramaları. Oyuncu Etkileşimi. Türkiye Ligi Kısıtlamaları Kaldırıldı & çok daha fazlası.