Papers Please v1.4.4 FULL APK — TAM SÜRÜM (TÜRKÇE)

Distopik bir belge gerilim filmi.
Ödüllü, eleştirmenlerce beğenilen sınır müfettişliği oyunu.
Geliştirici
3909
Güncellendi
13 Haziran, 2023
Boyut
48.13 MB
Sürüm
1.4.4
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Papers Please v1.4.4 FULL APK, hikaye, seçim yapma ve yönetim oyunlarını sevenler için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını 3909 LLC stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız Arstotzka adındaki ülkenin göçmenlik bürosundaki bir memuru canlandırmak ve gelen kişilerin sınırdan geçişlerine izin vermek veya ret etmektir. Aldığınız kararlar işinizi ve geleceğinizi etkileyebilir, bu yüzden dikkatli bir şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Arstotzka’ya girmeye çalışan insanları sorgulamak, suçluları tutuklatmak ve geçişleri sağlamak parmaklarınızın ucundadır. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

Komünist Arstotzka devleti, komşu Kolechia ile 6 yıllık bir savaşı sona erdirdi ve sınır kasabası Grestin’in haklı yarısını geri aldı.

Göç müfettişi olarak göreviniz, Kolechia’dan Grestin’in Arstotzkan tarafına giren insan akışını kontrol etmektir. İş arayan göçmen ve ziyaretçiler kalabalığı arasında gizli kaçakçılar, casuslar ve teröristler var.

Yalnızca gezginler tarafından sağlanan belgeleri ve Kabul Bakanlığı’nın ilkel inceleme, arama ve parmak izi sistemlerini kullanarak, kimin Arstotzka’ya girebileceğine ve kimin geri çevrileceğine veya tutuklanacağına karar vermelisiniz.

Papers Please v1.4.4 FULL APK — TAM SÜRÜM (TÜRKÇE) MOD BİLGİSİ

Papers Please v1.4.4 TAM SÜRÜM APK

Papers Please v1.4.4 FULL APK — TAM SÜRÜM (TÜRKÇE) Yenilikleri

* Korece, Türkçe ve Çekçe yerelleştirmeleri ekler
* Bazı cihaz kamera çentiklerini önlemek için sonsuz mod çetelesini böler
* Birkaç küçük hatayı düzeltir

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle