Mi Kontrol Merkezi v18.5.0 PREMİUM MOD APK — TÜM ÖZELLİKLER AÇIK

Mi Kontrol Merkezi benzersiz bir telefon özelleştiricisidir ve cihazınızı kullanma şeklinizi değiştirecektir. Telefonunuzu güçlü bir kontrol merkezi ile kolayca MIUI veya iOS tasarımına göre kişiselleştirin!
Geliştirici
ZipoApps
Güncellendi
13 Eylül, 2023
Boyut
20.9 MB
Sürüm
18.5.0
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Kontrol merkezinde kameraya, saate ve diğer ayarlara hızlı erişim. Ayarlara ve işlemlere hızlı erişim ile cep telefonunuzu özelleştirmek için birçok güçlü seçenek.

Hızlı ayarlarınızı bildirimlerinizden ayrı tutun. Bildirimlerinizi okumak için durum çubuğunun solundan aşağı, cihaz ayarlarınızı kontrol etmek ve sık kullandığınız eylemleri gerçekleştirmek için sağ taraftan hızlıca kaydırın. Bu alanları dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz.

Çok kolay bir şekilde ve birkaç adımda telefonunuzu MIUI veya iOS tasarımı yapabilirsiniz, ardından her şeyi tercihlerinize göre yapılandırabilirsiniz.

Mi Kontrol Merkezi, ayarlara, ekran kaydediciye, ekran görüntülerinize, gece modu ayarlarına, ekran kilidine, ses ayarlarına ve en sevdiğiniz uygulamalara hızlı erişim sağlar.

Özellikler
İki farklı düzen: kontrol merkezi ile birleştirilmiş veya ayrı bildirimler ve hızlı geçişler – MIUI 12+ ile benzer
◎ Tam renk özelleştirme: Temel düzeni seçin ve tüm öğeleri istediğiniz gibi renklendirin.
◎ Cep telefonunu özelleştirmek için güçlü seçenekler
– Mevcut olanların yanında faydalı simgeler
– Gölge olarak ayarlamak için profil resminizi seçin.
– Bir dizi simge ve şekil arasından seçim yapın (daire, kare, gözyaşı şekli, gradyent ve daha fazlası)
– (Pro) Hızlı ayarlar ile grid düzenini değiştirin (yani sütun ve satır sayısı).
◎ Ayarlanabilir arka plan türleri: Düz renk, canlı veya hareketli resim seçin. Şeffaflığı ve bulanık ayarlarını değiştirin.
◎ Gelişmiş özel bildirim paneli: Göster, oku, ertele veya kapat özellikleriyle.
◎ Gelişmiş müzik: O anda çalmakta olan albüm resmine göre dinamik renkler. Parçanın herhangi bir bölümüne doğrudan bildirimin ilerleme çubuğundan atlayabilirsiniz.
◎ Hızlı yanıt: Mesajlarınızı görür görmez yanıtlayın. Tüm Android cihazlar için.
◎ Otomatik grup: Size bildirimlerle spam gönderen o uygulamadan bıktınız mı? Artık kolay kontrol için göndereni aynı olan bildirimlerin hepsi bir arada gruplandırıldı.
◎ Özel arka plan resmi: Gölge olarak gösterilmesini istediğiniz favori resminizi seçin. Benzersiz kontrol merkezi ile mobil cihazınızı kolayca özelleştirin!

Mi Kontrol Merkezi ile bugün Android telefonunuzu kullanma şeklinizi tamamen değiştirin! Cihazınızı kişiselleştirin ve kullandığınız her saniyenin keyfini çıkarın! İnanılmaz bildirim paneli ve hızlı eylemler!

– Feragatname
Bize ait olmayan tüm ürün adları, logolar, markalar, ticari markalar ve tescilli ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.
Bu uygulamada kullanılan tüm şirket, ürün ve hizmet adları yalnızca tanımlama amaçlıdır. Bu isimlerin, ticari markaların ve markaların kullanılması onay anlamına gelmez.
Mi Kontrol Merkezi uygulaması bize aittir ve resmi bir Apple veya Xiaomi uygulaması değildir. Apple ve Xiaomi ile bağlı değiliz, ilişkili değiliz, yetkili değiliz, desteklemiyoruz veya herhangi bir şekilde resmi olarak bağlı değiliz.

Mi Kontrol Merkezi v18.5.0 PREMİUM MOD APK — TÜM ÖZELLİKLER AÇIK MOD BİLGİSİ

Tüm özellikler açıktır

Mi Kontrol Merkezi v18.5.0 PREMİUM MOD APK — TÜM ÖZELLİKLER AÇIK Yenilikleri

Bazı Android 10 cihazlarda canlı bulanıklık hatası düzeltildi
Genel kilitlenme düzeltmeleri

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle

ETİKETLER