MOD

Mars Survivors v1.4.8 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Zorluklara hazır mısınız? Mars'ta sonsuz sayıda mutasyona uğramış yaratık ve mekanik canavarlarla karşılaşacaksınız. Farklı savaş senaryolarıyla başa çıkmak için doğru hayatta kalanları, silahları ve becerileri seçin. Hassas atışlar ve çevik kaçışlarla düşman saldırılarına karşı mücadele edin.
Geliştirici
LEGUAS INTREPIDAS
Güncellendi
14 Kasım, 2023
Boyut
96.5 MB
Sürüm
1.4.8
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
1.4.6 94.3 MB 5.1 ve sonrası

Açıklama

“Mars Survivors”, oyuncuların müthiş yetenekleriyle biçebilecekleri ve eğlenebilecekleri çok sayıda mutasyona uğramış canavar içeren bir mermi-cehennem aksiyon oyunudur. Oyuncular Mars’ta hayatta kalan bir kişinin rolünü üstlenerek tehlikeli ve gizemli bir ortamda düşmanlarla savaşır ve onları yener. Oyuncular birden fazla kahraman karakter arasından seçim yapabilir ve bu canavarlarla savaşmak için 10’dan fazla farklı silah kullanabilir. Ayrıca, oyuncuların yeteneklerini özgürce birleştirip geliştirebilecekleri 200’den fazla beceri ve çip mevcut olup, yükseltmeler için sürekli kaynak toplamalarını gerektirmektedir. Birden fazla harita, zorluk ve mod ile oyun, oyuncuların yüksek düzeyde özgürlük ve heyecan yaşamalarını sağlar. Dahası, oyunda oyuncuların kilidini açmasını ve keşfetmesini bekleyen zengin olay örgüsü ayarları ve gizli unsurlar da bulunuyor. Bu acımasız dünyada, her oyuncu Mars’ta gerçek bir hayatta kalan olma fırsatına sahip.

Mars Survivors v1.4.8 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Mars Survivors 1.4.8 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK

Mars Survivors v1.4.8 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapıldı

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Ozan
Ozan
5 ay önce

Öncelikle selamun aleykum hocam call of dragons oyununa bi bakabilirmisiniz hilesi varmı oyunda gelişmek bi yerden sonra çok zor

Halil
Halil
5 ay önce

Hocam resident evil Village mobil androidde uyarlanabilir mi