Ultimate Motorcycle Simulator v3.6.22 MOD APK

2018'in en iyi motosiklet simülatörü oyunu, en gerçekçi araç fiziği, sınırsız kişiselleştirme, devasa açık dünya, bağımlılık yapıcı oyun ve sonsuz eğlence ile geliyor!
Geliştirici
Sir Studios
Güncellendi
15 Kasım, 2022
Boyut
151.4 MB
Sürüm
3.6.22
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
3.6.12 150.6 MB 4.4 ve sonrası

Açıklama

Simülasyon, geniş harita ve motor sürme oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Sir Studios stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler motosiklet sürme oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız motosiklet ile birlikte geniş haritada sürmeye çalışmak ve şehirde karşınıza çıkan görevleri bitirmeye çalışmaktır. Ultimate Motorcycle Simulator ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsınız elmas hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz herhangi bir motoru satın alıp, parkurları ve görevlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Onlarca motor, zorlu parkurlar, devasa haritada sürüş keyfi ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

GERÇEK MOTOSİKLET FİZİKLERİ

Ultimate Motorcycle Simulator, gelişmiş fizik motoruyla mobil cihazlarda en iyi motosiklet simülatörünü oluşturmak için gerçekçilik ve eğlenceli sürüş fiziğini birleştirir. En iyi motosiklet simülatörü, en iyi sürüş fiziğiyle birlikte gelir! Yarış bisikletlerinden arazi bisikletlerine kadar her türlü aracın kendi fiziği vardır!

SINIRSIZ ÖZELLEŞTİRME

Kendi motosikletinizi yaratın ve tarzınızı herkese gösterin! Sayısız vinilden motosiklet parçalarına kadar, bu oyunla kendi hayalinizdeki motosikleti yaratabilirsiniz. Tek sınırınız hayal gücü! Sınırsız özelleştirme sizi bekliyor!

AÇIK DÜNYA HARİTASI

Devasa açık dünya haritası, motosiklet becerilerinizi test etmek ve en iyi oyun deneyimini sağlamak için yaratıcı bir şekilde tasarlanmıştır. Şehirlerden çöllere kadar Ultimate Motorcycle Simulator, son derece ayrıntılı bir ortama sahip en büyük açık dünya haritasıyla birlikte gelir. Çapraz bisikletinizle sonsuz offroad alanında gezinin ve mobil cihazlarda en gerçekçi offroad sürüş deneyimini yaşayın.

EN İYİ SES ETKİLERİ

Oyuncuya en güçlü hissi vermek için tüm sesler gerçek motosikletlerden kaydedilir. En güçlü yarış bisikleti seslerinden yanan offroad motorlarına kadar her motosikletin gerçek yarış motosikletlerinden kaydedilmiş kendi özel sesi vardır!

EN İYİ GRAFİKLER

Gelişmiş grafik motorunun yardımıyla Ultimate Motorcycle Simulator, artık mobil cihazlarda şimdiye kadarki en gerçekçi grafikleri ve en derin 3D’yi sunuyor. Motosikletlerinizi gerçeklerden ayırt etmekte zorlanacaksınız!

SAYISIZ MOTOSİKLET

En sevdiğiniz motosikleti seçin ve dev bir açık dünya haritasında gezinin! En iyi motosiklet oyunu seni bekliyor!

Ultimate Motorcycle Simulator v3.6.22 MOD APK MOD BİLGİSİ

SINIRSIZ PARA HİLELİ

Ultimate Motorcycle Simulator v3.6.22 MOD APK Yenilikleri

Çeşitli hatalar düzeltildi.

Optimizasyon geliştirildi.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle