Demon Hunter Premium v61.80.11.0 FULL APK — TAM SÜRÜM

Demon Hunter Premium v61.80.11.0 FULL APK, macera, aksiyon ve kıyasıya mücadele etme oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz yapımcılığını EA Publishing stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.
Geliştirici
EA Publishing
Güncellendi
16 Haziran, 2023
Boyut
1.3 GB
Sürüm
61.80.11.0
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Amacınız kontrolünü sağladığınız savaşçıyla bulunduğunuz zindanlarda düşmanlarınızla kapışmak ve galip gelmektir. Demon Hunter içinde yaşanan bazı kısıtlamalardan dolayı premium sürüm olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini biraz fazla çıkarabilirsiniz. Onlarca aşama, özel yeteneklere sahip kahramanlar, farklı silahlar – ekipmanlar ve dahası sizleri bekliyor. Demon Hunter Premium Play Store’da 16.99TL’dir.

Nihai paket avantajları:
– Ace ve Claire’in kilidini hemen aç
– 500 elmas
– 5 rastgele bilet

Ekranda düşüncesizce parçalayan düğmelerden zaten sıkılmış gerçek bir hack and slash hayranı için mutlaka denenmesi gereken bir oyun.

Demon Hunter, maceranızı süper sürükleyici kılmak için benzersiz bir karakter kontrol mekanizması ve RPG öğelerinin mükemmel bir karışımı tarafından desteklenen, inanılmaz bir dövüş sistemi ve harika patron dövüşleri ile aksiyon dolu bir karanlık fantezi hack and slash oyunudur.

KARANLIK, YIKILMIŞ VE HUZUR ÇEKEN GÖLGE DOLU BİR DÜNYA

Ölümlü dünya, karanlık iblisler ve gölge canavarlar sürüsü tarafından istila edilip yok edildiğinden, her şey cehennemin karanlığında ve bu kötülüklerden gelen bitmek bilmeyen çığlıklar ile şanslıların ağlama ve yasının birleşimi olan sürekli dayanılmaz gürültülerle kaplandı. bu kabustan kurtulmayı başaran çok az kişi var.

Oyuncu, bu karanlık iblislerle savaşmak için Kadim Olan tarafından özel bir güçle kutsanmış biri olan bu dünyada bir Avcı olacak.

Sayısız savaş ve engelle, gölge avcılarının kaderi bu ölümlü dünyaya ışığı geri getirmektir.

EPİK BOSS MÜCADELE

Demon Hunter’ın en heyecan verici anları, Avcıların ruhlarını toplamak ve en karanlık zindana ve kötü kulenin en yüksek katına ilerlemek için karanlık dev iblisleri yenmesi gereken destansı patron savaşı olmalı.

İyi bir ekipman seti ve yüksek eğitimli teknikler olmadan, herhangi bir oyuncu bu büyük patronlar tarafından kolayca mahvedilebilir.

Bununla birlikte, oyuncuların bu zorlukların üstesinden başarıyla gelerek kazanacakları inanılmaz duygular, her şeye değecektir.

Ayrıca, bu karanlık iblis ruhları, yüzlerce gölge ekipmanını ve silahını yükseltmenin anahtarıdır ve onları sıradan bir savaşçı kılıcından, gelecek nesiller tarafından tapılacak olan efsanevi bir kahramanın kılıcına dönüştürür.

SONSUZ ZORLUKLAR

Demon Hunter, çoklu zorluk modlarına sahip 4+ farklı PVE bölümüne ve oyuncuların keşfetmesi ve fethetmesi için bir PVP arenasına sahip olacak.

“Macera”, oyuncuların oyuna başladığı yerdir. En zorlu kısım olmayabilir, ancak oyunun diğer bölümlerinin kilidini açmak için ilerlemeye devam etmeniz gerektiğinden oyunun en önemli kısmıdır.

Belirli bir zindan seviyesini geçtikten sonra, “Karanlığın Altarı”, “Boss Modu” ve “Zorlukların Saat Kulesi”nin kilidini açabilirsiniz. Bunlar, gerçek beceri ve güç testinin gerçekleştiği yerdir. Gölge avcılarımızın bu zorlukların üstesinden gelmeleri için dövüş tekniğinde ustalaşmak, her bir iblisin özelliklerini anlamak ve uygun bir strateji hazırlamak şart ve gölge ekipmanını güçlendirmek büyük bir artı.

Günün sonunda, gölge avcıları sadece ölümlü dünyayı bu karanlık iblislerden kurtarmakla kalmaz, aynı zamanda becerilerini ve ustalıklarını diğer gölge dostlarına karşı test edebilirler.

OYNAMAK VE OYNAMAK İÇİN BİRDEN FAZLA KARAKTER

Oyuncular, her birinin kendine özgü becerileri, oynanışı ve varlıkları olan birden fazla farklı karakter olarak oynayacak. Her karakter, oyunu oynamanın farklı bir yolu, strateji ve dövüş için farklı bir yaklaşım olacak.

ANA ÖZELLİKLER

Yoğun hack ve slash dövüşü.

Epik Patron Dövüşleri.

Oynamak için birden fazla karakter.

Yağmalamak ve yükseltmek için yüzlerce ekipman ve silah.

4+ PVE modu ve PVP.

Çevrimdışıyken bile istediğiniz zaman, istediğiniz yerde oynayın.

Demon Hunter Premium v61.80.11.0 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM APK

Demon Hunter Premium v61.80.11.0 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

- Haziran ayına özel ekipman pankartları: Moonfang, The Ember King ve The Sacred Blessing
- Haziran ayına özel ruh sancakları: Cold Etheral Necro, Fire Hollow Death ve Brute Shivana
- Haziran ayına özel antik silah pankartı: Blood Ancestor
- Moonfang ve Sacred Blessing ekipman setini yeniden dengeleyin
- Freya'nın Kadim Formunu yeniden dengele
- WR8'de ekipman ve su terazisi sınırını 90'a yükseltin
- Fire Hollow Death için yerelleştirme sorunlarını düzeltin

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle