MOD

DOOM v1.0.11 FULL APK — TAM SÜRÜM

DOOM'un 25. yıl dönümünü, orijinal DOOM'un (1993) yeniden yayımlanmasıyla kutlayın; Thy Flesh Consumed genişletmesi artık Android cihazlarda mevcut. İlk olarak 1993'te piyasaya sürülen DOOM, milyonlarca oyuncuyu serinin meşhur hızlı tempolu, zorlu, iblis öldürme aksiyonuyla tanıştırdı.
Geliştirici
Bethesda Softworks LLC
Güncellendi
17 Nisan, 2024
Boyut
384.2 MB
Sürüm
1.0.11
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Nereye giderseniz gidin birinci şahıs nişancı oyununun doğuşunu yeniden yaşayın ve türü popüler hale getiren klasik iblis patlatma eğlencesini deneyimleyin.

DOOM 1 v1.0.11 FULL APK, aksiyon, FPS ve silahlı çatışma oyunlarını sevenler için yapımcılığını Bethesda Softworks LLC stüdyosunun üstlendiği Android platformunun bilindik oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakterle mahsur kaldığınız tesiste yaratıklarla savaşmak, çıkış yolunu aramak ve görevleri tamamlamaktır. Uzun süren çatışmalar, tehlikeli düşmanlar, farklı silahlar – ekipmanlar ve dahası sizleri bekliyor. DOOM 1, serinin 25.yılı adına mobil platform için RESMİ yapımcı tarafından sunulmuştur. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir. 

DOOM v1.0.11 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

DOOM v1.0.11 ÜCRETSİZ TAM SÜRÜM APK

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle