MOD

Dune Imperium Digital v1.4.1 FULL APK — TAM SÜRÜM

Ödüllü masa oyunu Dune: Imperium'da Arrakis'in hain manzaralarında gezinirken strateji ve entrikanın nihai karışımını deneyimleyin!
Geliştirici
Dire Wolf Digital
Güncellendi
17 Nisan, 2024
Boyut
438.3 MB
Sürüm
1.4.1
Gereksinimler
9 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Dune Imperium Digital v1.4.1 FULL APK, strateji, savaş ve masa oyunlarını seviyorsanız deneyebileceğiniz yapımcılığını Dire Wolf Digital firmasının üstlendiği Android platformuna geçtiğimiz ay giriş yapan oyunlardan birisidir. Amacınız başında bulunduğunuz imparatorluğu düşmanlarına karşı savunmak, görevleri tamamlamak ve savaşı kazanmaktır. Detaylı kurgulanmış olay örgüsü, orijinal filmden uyarlama hikaye, çöl gezegeninde mücadele ve dahası sizleri bekliyor. Arrakis çöl gezegeninde yoğun taktik ve entrikalar parmaklarınızın ucunda olacaktır. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir.

Kendinizi Dune dünyasına bırakın.

Çevrimiçi olarak, yapay zeka ile yerel olarak veya zorlu Hagal Hanesi’ne karşı savaşın.
Bir lider olarak hünerinizi sergileyen Başarılar kazanın.

Zekanızı ve kurnazlığınızı test edecek bir düzineden fazla Mücadeleye atılın.
Hiçbir oyunun birbirinin aynısı olmadığı dönüşümlü Çatışma Modunda rozetler için yarışın!

Baharatı kontrol et. Evreni kontrol edin.

Arrakis. Dune. Çöl Gezegeni. Bayrağınızı önünüzdeki uçsuz bucaksız çorak arazinin üzerine kaldırın. Landsraad’ın Büyük Haneleri güçlerini ve casuslarını yönetirken kimi etkileyecek ve kime ihanet edeceksiniz? Zalim bir İmparator. Gizli Bene Gesserit. Kurnaz Spacing Guild. Derin Çölün vahşi Fremenleri. İmparatorluğun gücü sizin olabilir, ancak bunu talep etmenin tek yolu savaş değildir.

Dune: Imperium, İmparatorluğun kaderinin sizin kararlarınıza bağlı olduğu, derinlemesine tematik yeni bir strateji oyununda deste oluşturma ve işçi yerleştirmeyi harmanlıyor. Siyasi müttefikler mi arayacaksınız yoksa askeri güce mi güveneceksiniz? Ekonomik güç mü yoksa ince entrikalar mı? Bir meclis koltuğu mu… yoksa keskin bir bıçak mı? Kartlar dağıtılır. Seçim sizin. İmparatorluk sizi bekliyor.

Dune Imperium Digital v1.4.1 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

Dune Imperium Digital v1.4.1 ÜCRETSİZ FULL TAM SÜRÜM APK

Dune Imperium Digital v1.4.1 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapıldı.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle