Game Booster Pro Launcher v2.5.4.0 PREMİUM MOD APK

📈 Oyun Başlatıcı ve Analiz Aracı Oyunlarınızı başlatıcıdan başlatın, oyun aramakla zaman kaybetmeyin.
Geliştirici
Scoteam
Güncellendi
17 Mayıs, 2023
Boyut
5.12 MB
Sürüm
2.5.4.0
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
4.7.2.1 22.65 MB 4.4 ve sonrası
3.3 4.86 MB 4.4 ve sonrası
3.0 5.59 MB 4.4 ve sonrası
2.5.5.6 5.12 MB 4.4 ve sonrası

Açıklama

🎮 FPS değerlerine dikkat edin
Mobil oyunlar için FPS, oyunun saniyede kaç kare sağladığını ifade eder. Daha yüksek FPS, oyunun daha akıcı ve daha hızlı çalışmasını sağlar.
Örneğin, 60 FPS, oyunun saniyede 60 kare sağladığı anlamına gelir. Bu, oyunun hareketlerini daha yumuşak, tepkileri daha hızlı ve oyun deneyimini daha keyifli hale getirir.
FPS paneli ile oyunların FPS değerlerini izleyebilir ve cihazınızın oyun performansı ile ilgili önemli veriler elde edebilirsiniz (Her oyunda çalışmayabilir). Böylece oyunlarınızda yaşadığınız takılmaların FPS kaynaklı olup olmadığını anlayabilirsiniz. Bu özellik cihazınıza ek performans sağlamaz.

🎯 Oyun hazırlığı
Oyun oynarken bazen küçük detaylar gözden kaçabiliyor. Pil ile ilgili birkaç kritik veri oyunun kesintiye uğramasına neden olabilir. Oyuna başlamadan önce, cihazınızın oyuna hazır olduğunu anlamanızı kolaylaştırdık.

🎮 Akıllı DNS değiştirici
En az gecikmeyle DNS’ye bağlanarak birçok farklı DNS sunucusunu test eder.

📈 Ping Analizörü
Daha düşük ping değerleri, oyuncunun oyun sunucusuyla daha hızlı ve daha sorunsuz etkileşim kurmasını sağlayarak daha az gecikme, gecikme veya kesinti ile sonuçlanır. Daha düşük ping süresi, oyuncuların daha hızlı tepki vermesine ve oyun deneyimlerini daha akıcı hale getirmesine yardımcı olur.
Bu özelliği kullanarak internet bağlantınızda bir sorun olup olmadığını kolayca anlayabilirsiniz. Temel amacı, internet bağlantınızın gecikmesini ms cinsinden ölçmektir. Ek performans sağlamaz.

Game Booster Pro Launcher v2.5.4.0 PREMİUM MOD APK MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM APK

ETİKETLER