MOD

Instant Translate On Screen v6.7.1096997 PREMİUM MOD APK — EKRAN ÇEVİRİSİ

Ekranda Anında Çeviri, 100'den fazla dil arasında doğru çeviriyi destekleyen güçlü bir ekran çevirisi uygulamasıdır. Sosyal medya kullanımı için ideal olan bu uygulama, arkadaşınızın sohbet mesajlarını, yabancı dildeki blog gönderilerini, web sitelerini ve daha fazlasını dil engeli olmadan hızlı bir şekilde çevirmenize olanak tanır.
Geliştirici
Kr Tech
Güncellendi
29 Aralık, 2023
Boyut
56.1 MB
Sürüm
6.7.1096997
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Ekranda Anında Çeviri ile, çeviri yazılımı arasında geçiş yapmanıza gerek kalmadan WhatsApp, YouTube, tarayıcı ve Twitter gibi popüler uygulamalar da dahil olmak üzere herhangi bir uygulamadaki herhangi bir metni çevirebilirsiniz. Uygulama ayrıca veri kullanımından tasarruf etmek için çevrimdışı moda da sahiptir.

Temel Özellikler:

Uygulama Çevirisi: Ekranda Anında Çeviri, ister bir gönderi/blog, ister sohbet görüşmesi veya basit bir metin olsun, çeviri yazılımı arasında geçiş yapmaya gerek kalmadan uygulamanızdaki metin içeriğini anında çevirir.
Sohbet Çevirisi: Çeşitli sosyal sohbet yazılımlarını kullanırken iletişim kutusundaki sohbet içeriğini anında çevirin. İletişim balonu kutusunun, giriş kutusunun ve pano metninin çevirisini destekler.
Kayan Çeviri: Yüzen topu çevirmek istediğiniz konuma sürükleyin ve hemen kendi dilinize çevirin. Tüm ekranı sizin için çevirmek üzere tam ekran çeviri için yüzen topa tıklayın.
Çizgi Roman Modu: Dil okumaya engel olmadan herhangi bir dilde çizgi roman okumanızı kolaylaştırmak için özel olarak işlenmiş dikey metin.
Metin Topla: Daha sonra kolayca görüntülemek veya düzenlemek için daha sonra okumak istediğiniz metni toplayın.
Fotoğraf Çevirisi: En son metin tanıma yapay zekasını kullanarak resimlerdeki metni yüksek doğrulukla çevirin.
Otomatik Çeviri: Ekranın seçilen alanını gerçek zamanlı olarak otomatik olarak çevirin; bu, oyun oynarken veya altyazılı film izlerken kullanışlıdır.

Uygulamamızın, kullanıcıların herhangi bir uygulamadan metin almasına ve metin çevirisi sağlamasına yardımcı olmak için Erişilebilirlik Hizmeti API’sini kullanabileceğini lütfen unutmayın. Uygulama, kişisel verilerinizi yakalamaz veya gizliliğinizi ihlal etmez.

Ekranda Anında Çeviri dil engellerini aşmak ve iletişim deneyiminizi geliştirmek için faydalı bulacağınızı umarız.

Aşağıdaki diller arasında çeviri desteği:
Afrikaans, Amharca, Arapça, Azerice, Belarusça, Bulgarca, Bengalce, Boşnakça, Katalanca, Cebuano, Korsikaca, Çekçe, Galce, Danca, Almanca, Yunanca, İngilizce, Esperanto, İspanyolca, Estonyaca, Baskça, Farsça, Fince, Fransızca, Frizce, İrlandalı, İskoç Galcesi, Galiçyaca, Gujarati, Hausa, Hawaii dili, Hintçe, Hmong, Hırvat dili, Haiti Kreyolu, Macarca, Ermenice, Endonezya dili, Igbo dili, İzlanda dili, İtalyanca, İbranice, Japonca, Cava dili, Gürcü dili, Kazak dili, Khmer dili, Kannada dili, Kore dili, Kürtçe (Kurmanci), Kırgızca, Latince, Lüksemburgca, Lao, Litvanca, Letonca, Madagaskarca, Maori, Makedonca, Malayalamca, Moğolca, Marathi, Malayca, Maltaca, Myanmar (Burmaca), Nepalce, Felemenkçe, Norveççe, Chichewa, Pencapça, Lehçe, Peştuca, Portekizce, Romence, Rusça, Sindhi, Sinhala, Slovakça, Slovence, Samoaca, Shona, Somalice, Arnavutça, Sırpça, Sesoto, Sundanca, İsveççe, Svahili, Tamilce, Telugu, Tacikçe, Tayca, Filipince, Türkçe, Ukraynaca, Urduca, Özbekçe,Vietnamca,Xhosa,Yidiş,Yoruba,Çince,Çince (Basitleştirilmiş),Çince (Geleneksel),Zulu

Herhangi bir sorunuz veya öneriniz varsa, lütfen şu adrese bir e-posta gönderin:
uzay [email protected]

Instant Translate On Screen v6.7.1096997 PREMİUM MOD APK — EKRAN ÇEVİRİSİ MOD BİLGİSİ

Tüm premium özellikler açıktır.

Instant Translate On Screen v6.7.1096997 PREMİUM MOD APK — EKRAN ÇEVİRİSİ Yenilikleri

- Çeviri başarı oranı iyileştirildi.
- Optimize edilmiş uygulama performansı ve daha hızlı metin tanıma.
- Bazı cihazlarda çeviri çökmeleri düzeltildi.
- Geliştirilmiş uygulama kararlılığı.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Eray
Eray
3 ay önce

Kral helal olsun devamını bekleriz

ETİKETLER