New Star Manager v1.7.2 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

New Star Manager oyunu ile futbol, menajer ve takım yönetme oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Five Aces Publishing firmasının üstlendiği android oyun platformunun sevilen takım yönetme oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Five Aces Publishing Ltd.
Güncellendi
17 Haziran, 2022
Boyut
94.8 MB
Sürüm
1.7.2
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
4.26 63.0 MB 5.1 ve sonrası -
1.6.4.1 96.3 MB 5.1 ve sonrası -
1.6.4 95.5 MB 5.1 ve sonrası -

Açıklama

Oyundaki temel amacınız yönetimine sahip olduğunuz takım ile birlikte maçlar yapmak, rakip takımı yenmek ve bulunduğunuz ligde birinci olmaktır. New Star Manager MOD APK ile oyundan yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel SINIRSIZ PARA HİLELİ şekilde sunuyorum bu sayede yönettiğiniz takımı geliştirebilir, rakiplerinizi kolayca alt edebilirsiniz. Her gün oynanan maçlar, dünya yıldızı futbolcular, geliştirilmiş takım yönetme mekanizmaları ve daha bir çok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

BAFTA Ödülü kazanan New Star Soccer serisinin yapımcısı Simon Read’in hazırladığı beğenilen oyun New Star Manager’a hoş geldin.

New Star FC’nin başına geçin – ligden düşmüş, takımın potansiyeline erişip futbolun zirvesine çıkamk için sizin menajerlik yeteneklerinize ve içgüdülerinize ihtiyaç duyan bir futbol kulübü.

“Futbolu seviyorsan bunu indirmen lazım” The Guardian

Bu daha önce hiç tecrübe etmediğiniz bir futbol menajerliği deneyimi. – Sadece bir oyuncudan fazlası olun, beyin olun, yürek olun ve New Star FC’nin omurgası olun. Menajer olun.

“New Star Manager asıl oyunun temelini alıyor ve üzerine muhteşem bir şey inşa ediyor”  10/10 – Pocket Gamer

KOMPLE KULÜP YÖNETİMİ
New Star FC’nin her yönünü kontrol edin. Kilit kulüp tesislerini inşa etmekten oyuncuların antrenmanlarını belirlemeye, mükemmel sponsoru seçmekten kulüp çalışanlarını işe almaya ya da kovmaya kadar!

TAM TAKIM OYNANIŞI
Takımınızın her oyuncusunu kullanarak önemli goller atın. Telefonlar ve tabletler için özel olarak tasarlanmış yenilikçi kontrol şemasıyla sahada oynayın!

GERÇEK FUTBOL TAKTİKLERİ
Rüya takımınızı kurun, kazandıran dizilişinizi seçin, taktiksel değişiklikler yapın ve hatta devre arası motivasyonu için soyunma odasına girin!

SAHA DIŞI DRAMALARI
Dengesiz oyuncularla uğraşın ve sıkıntılarını, patlamalarını, tuhaflıklarını gözlemleyerek kafalarını oyuna vermelerini sağlayın. Yönetimin yakanızdan düşmesini sağlayın, spor basınının tehlikeli sularında yüzün ve taraftarların size inanmaya devam etmesini sağlayın. Tabii bunları yaparken… Takımın mali durumuna dikkat etmeyi de ihmal etmeyin.

KÜRESEL FUTBOL
Dünyanın en büyük liglerinin ve kupa turnuvalarının gerçekçi simülasyonlarını yaşayın!

NEW STAR SOCCER EVRİMİ
Kolay öğrenilen spor oyunları şimdiye dek 30 milyondan fazla oyuncuya ulaşan New Star serisinin en yeni oyununu deneyimleyin!

New Star Manager v1.7.2 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

SINIRSIZ PARA HİLELİ

New Star Manager v1.7.2 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

Stabilite ve uyumluluğun devamlılığını sağlamak üzere sürüm 1.7.2 kapsamında belirli 3. taraf yazılım unsurları güncelleniyor.

Bu önemli bir güncellemedir ve oyun hizmetlerini kullanmaya devam etmek için tüm kullanıcılar uygulamalarını güncellemelidir.