The Simpsons Tapped Out v4.52.5 MOD APK — PARA HİLELİ

Simpsonsların dünyaca popüler ve dizileri bile yapılan bu serinin bizden istenilen oyunlar arasında bulunan klasik, işletme ve macera oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli, sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz her şeyi inşa edip, halkınız mutlu her zaman mutlu edebilirsiniz.
Geliştirici
ELECTRONIC ARTS
Güncellendi
17 Kasım, 2021
Boyut
55.7 MB
Sürüm
v4.52.5
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
4.64.4 83.88 MB 4.1 ve sonrası -
4.64.0 83.85 MB 4.1 ve sonrası -
4.61.0 74.6 MB 4.1 ve sonrası -
4.60.5 74.6 MB 4.1 ve sonrası -
4.60.0 48.5 MB 4.1 ve sonrası -
4.57.5 48.5 MB 4.1 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

The Simpsons Tapped Out v4.52.5 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ, Simpsonsların dünyaca popüler ve dizileri bile yapılan bu serinin bizden istenilen oyunlar arasında bulunan klasik, işletme ve macera oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını ELECTRONIC ARTS firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler işletme oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte size it olan toprak üzerine kendi bölgenizi inşa etmek, görevleri bitirmek ve nüfusu mutlu etmeye çalışmaktır. The Simpsons Tapped Out v4.52.5 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli, sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz her şeyi inşa edip, halkınız mutlu her zaman mutlu edebilirsiniz. Farklı inşa yapıları, zorlu görevler, uzun soluklu yapısı, halkınız ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

 

The Simpsons Tapped Out v4.52.5 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Yeni Sınır'a canlı ve iyi bir şekilde ulaştılar. Üzgünüm, teknik olarak iyi hayatta demek istedik. Ama yakında tamamen doğal çörekler açısından zengin olacaklar, günlerini serpme buzullardan erimiş su içerek ve Vaat Edilmiş Topraklarda yaşayarak geçirecekler. Tek yapmaları gereken Connie'nin derslerinden bir tanesini daha atlatmak… ya da onu yiyip bu çörek partisini bir Donner Partisi'ne çevirebilirler. Ve bu şakayla ben de doğuya gideceğim.