True Skate v1.5.58 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Kaykay ve simülasyon oyunlarını sevenler için yapımcılığını True Axis stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir.
Geliştirici
True Axis
Güncellendi
20 Nisan, 2023
Boyut
75.6 MB
Sürüm
1.5.58
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.5.76 76.2 MB 4.1 ve sonrası -
1.5.72 76.11 MB 4.1 ve sonrası -
1.5.70 75.99 MB 4.1 ve sonrası -
1.5.69 76.0 MB 4.1 ve sonrası -
1.5.56 73.5 MB 4.1 ve sonrası -
1.5.55 75.5 MB 4.1 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Oyundaki amacınız kaykay ile bulunduğunuz zorlu parkur içinde şov yapmak ve yüksek puanlara ulaşmaktır. True Skate içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak paylaşıyorum bu sayede kilitli olan kaykay stillerini satın alabilir, istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. True Skate Play Store’da 7.59TL’dir, 5.000.000’dan fazla indirilmiştir. Zorlayıcı engeller, farklı kaykay tasarımları, özel hareketler ve dahası sizleri bekliyor.

80 ülkede 1 numaralı oyun. Tüm dünyada milyonlarca kaykaycı tarafından sevildi.

Touch Arcade incelemesi – 4.5/5 – “True Skate kesinlikle özel bir şey”

True Skate, gerçek dünya kaykayına en yakın duygudur ve on yıllık bir evrim geçirerek nihai kaykay simülasyonudur.

True Skate, Resmi Sokak Ligi Kaykay Mobil Oyunudur.

Not: True Skate, tek bir kaykay parkı ile birlikte gelir ve Uygulama İçi Satın Alma veya Abonelik yoluyla kullanılabilen ek içerik içerir. Aşağıya bakınız.

SAF FİZİK KONTROLLERİ
Parmaklarınızı, gerçek bir kaykay üzerinde yaptığınız gibi kullanın. Tam olarak beklediğiniz gibi tepki vermesi için tahtaya hafifçe vurun ve itmek için parmağınızı yerde sürükleyin.
– Şimdi Gamepad ile tek parmakla oynayın, 2 parmakla zihin kayması yapın veya 2 başparmakla oynayın! Kaykay anında tepki verir; ayak ve parmak, başparmak veya çubuk itme, fırlatma, çevirme veya öğütme gibi gerçekten bağlı hisseder.
– True Axis’in anlık ve birleştirilmiş fizik sistemi, oyuncunun kaydırma, konum, yön ve gücünü dinler ve kaykayın gerçek zamanlı olarak nasıl tepki vermesi gerektiğini işler. Yani aynı vuruş kaykayın iki farklı noktasına çok farklı tepki verecektir.
– Kaykayın DOĞRU KONTROLÜ ile kelimenin tam anlamıyla herhangi bir numara mümkündür, yani hayal edebiliyorsanız, yapabilirsiniz!

KAYKAYPARKLARI
Çıkıntılar, merdivenler, korkuluklar, ayrıca bir kase, yarım boru ve çeyrek borularla kaybolmak için güzel bir kaykay parkı olan Altgeçit’ten başlayın. Ardından 10 Fantasy Park’ın kilidini açmak için Cıvataları taşlamaya başlayın.
Ek kaykay parkları, Uygulama İçi Satın Almalar olarak mevcuttur. Aşağıdakiler dahil 20’den fazla gerçek dünya noktasını parçalayın; 2012’den itibaren Berrics, SPoT, Love Park, MACBA ve Street League Kaykay Şampiyonası Kursları.

KAYACINIZI ÖZELLEŞTİRİN VE KURULUM
True Skate’in artık bir karakteri var! Karakterinizi seçin ve tarzınızı gösterecek özel kıyafetlerin kilidini açmak için yuvarlanmaya başlayın. Kaykayınızı Santa Cruz, DGK, Primitive, MACBA Life, Grizzly, MOB, Independent, Knox, Creature, Nomad, Capitol, ALMOST, Blind, Cliche, Darkstar, Enjoi, Jart, Zero ve daha fazlasından desteler ve tutma yerleri ile özelleştirin. Tekerleklerinizi ve kamyonlarınızı özelleştirin.

TEKRARINIZI DÜZENLEYİN
True Skate, mükemmel çizgiyi yakalamakla ilgilidir; zamanlama, güç, hassasiyet, açı, geç düzeltmelerin tümü bir fark yaratır. Darbe anında sallanabilen bir balıkgözü lens de dahil olmak üzere bir dizi yeni kamera ve yetenekle tekrarlar artık bir sonraki seviyede. Kameralar arasında uyum sağlamak için zaman çizelgesine anahtar kareler ekleyin. Şunlardan seçin;
– 5 önceden ayarlanmış Kamera.
– FOV, distorsiyon, mesafe, yükseklik, eğim, pan, yalpalama ve yörünge seçeneklerine sahip Özel Kamera.
– Otomatik, sabit ve takip seçeneklerine sahip Tripod Kamera.

kendin yap
DIY Nesnelerinin kilidini açın, hayallerinizdeki parkı yaratmak için yumurtlayın ve çoğalın. Mağazada haftalık olarak düşen yeni nesneler için bizi takip etmeye devam edin.

TOPLUM
Küresel Liderlik Tablolarında rekabet edin veya S.K.A.T.E’nin Meydan Okumaları ve oyunları aracılığıyla arkadaşlarınızla bağlantı kurun veya SANDBOX’a katılın.

SANDBOX, oyuncuların kendi True Skate deneyiminizi oluşturmasını ve oynamasını sağlayan bir abonelik hizmetidir:
– Özel pano istatistikleri ve grafikleri.
– Yerçekimi dahil kendi noktanızı yaratın!
– Veya tonlarca inanılmaz Topluluk Yapımı arasından seçim yapın; Kaykay Parkları, DIY’ler, Panolar, Dış Görünümler ve Kıyafetler.

İKİNCİ EKRANI OYNAT
Kumandanız olarak iOS aygıtınız veya Gamepad’inizle oynayın ve Büyük Ekranda yatay modda True Skate’in keyfini çıkarın!
– iOS aygıtınızı bir Apple TV’ye (veya AirPlay uyumlu akıllı TV’ye), wi-fi yoluyla veya bir Lightning Dijital AV Adaptörü kullanarak kabloyla bağlayın.
– Gamepad’inizi iOS cihazınızla Bluetooth üzerinden eşleştirin.

True Skate v1.5.58 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM FULL APK

Sınırsız PARA Hileli

True Skate v1.5.58 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

- Bir göreve başlarken patencinin geçiş pozisyonunda olması engellendi.
- Görev numarası puanlarının bazen kaybolmasına neden olan sorun düzeltildi.

* 1.5.57 *
YENİ Canlı Etkinlikler:
- Kaykay GB Ulusal Şampiyonası 2023
- SLS Chicago 2023: Sokak Ligi Kaykay Şampiyonası Turunun 1. Durağı