MOD

Slash of Sword 2 v1.93.3 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Slash of Sword 2 v1.93.3 PARA HİLELİ APK, dövüş, macera ve aksiyon oyunlarını sevenler için yapımcılığını NoTriple-A Games firmasının üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.
Geliştirici
NoTriple-A Games
Güncellendi
20 Aralık, 2023
Boyut
292.0 MB
Sürüm
1.93.3
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Amacınız kontrolünü sağladığınız kahramanla bulunduğunuz epik dünyada yeni bölgeleri keşfetmek, düşmanlarınızla savaşmak ve görevleri tamamlamaktır. Slash of Sword 2 – Offline RPG Action Strategy içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz ekipmanları satın alıp düşmanlarınıza karşı üstün olabilirsiniz. Farklı silahlar – ekipmanlar, Orta Çağ evreni, köyler – kasabalar ve dahası sizleri bekliyor. Slash of Sword 2 v1.93.3 sürümünde hatalar için düzeltmeler yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Slash of Sword 2 Play Store’da 10.000’den fazla indirilmiştir.

Slash of Sword: Asi Mızrak Dövüşü

Mobil RPG oyunu Slash of Sword’un devamı. Geliştirilmiş grafikler, yeni seviyeler ve heyecan verici bir hikaye.

İşlemediğiniz bir suçla itham edildiniz ve ceza olarak arenada savaşmaya gönderildiniz. Pek çok rakiple değişen karmaşıklıkta hayatta kalmak için kanlı ve taktik savaşlar sizi bekliyor. Daha yetkin olma becerilerini öğrenmenin yanı sıra yerleri keşfetmeye ve adaleti sağlamak için karakterlerle etkileşim kurmaya çalışın!
Son zamanlarda haydut olan ve sıradan yolcuları soyan yaralı bir adama yardım edip etmeme konusunda karar vermeye çalışacak mısınız? Sahibine bulduğunuz hazineyi anlatmak mı? Ya da belki kızın onu kaçıran hırsızla gitmesine izin mi vereceksin, yoksa onunla anlaşıp kızı babasına iade mi edeceksin? Sen karar ver…

▣ Olayların nasıl sonuçlanacağına dair birçok seçenekle kendinizi hikayeye bırakın.

▣ Hikayeyi ve karakterlerin daha sonra size karşı tutumlarını etkileyecek kararlar verin.

▣ Saldırı anını seçmenin yanı sıra zamanında engelleme veya kaçma anını seçmen gereken taktik savaş sistemini öğrenin.

▣ Tavernadaki yumruk dövüşlerine katılmak için kaydolun.

▣ Çeşitli şehirleri, yerleşim yerlerini, ormanları ve mağaraları ziyaret ederek yerleri keşfedin.

▶ Hikaye – Kardeşiniz Richard ile bir dizi olayı araştırın. Sıradan bir gezgin olmaktan efsanevi bir savaşçı olmaya gidin ve sizi kimin ve neden çerçevelediğini bulun. İlginç karakterlerle kendi hikayeleriyle tanışın ve onlara yardım edin veya benzersiz rakiplerle savaşın ve onları yenerek özel bonuslar kazanın.

▶ Özelleştirme – Çok sayıda farklı silaha, tek veya iki elli kılıçlara, ayrıca kalkanlara ve zırha erişebilirsiniz. Karakterinizin görünümünü değiştirmek için berbere gidebilirsiniz. Sakal veya at kuyruğu uzatın. Yağmur yağdığında bir başlık giyin veya karakterinize derinlik katmak için kendinizi bir pelerinle sarın.
▶ Güç seviyelendirme – Oyun dünyasını gezerken arenada veya haydutlara karşı savaşan daha deneyimli bir savaşçı olun. Kılıç veya kalkan ustası olun veya tüm becerilerinizi kademeli olarak yükseltin. Karşı saldırılarla rakibinizi nasıl yıpratacağınızı veya yıldırım hızındaki yüksek hızlı vuruşlarla nasıl kazanacağınızı öğrenin.

Glory Ages’in yaratıcılarından – Samurais.
Oyun, interneti olmayan bir cihaz tarafından desteklenmektedir.

Slash of Sword 2 v1.93.3 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Slash of Sword 2 1.93.3 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

UYARI : oyunu kurup – oynayabilmek için ARMV8 işlemcili bir cihaza ihtiyacınız vardır, aksi halde kurulmaz veya çalışmaz.

Slash of Sword 2 v1.93.3 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapıldı.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle